و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه❤️الا بذکرالله تطمئن القلوب❤️❤️💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان فصل سرما نیست زمستان فصل گرم عاشقان غرق زیباییست زمستان فصل اغازیست که پایانش پر از شادیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت میافتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بیهیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
گنگستر شهر آمل دیگه حالمو داره بهم میزنه شورشو در آوردنا
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه❤️الا بذکرالله تطمئن القلوب❤️❤️💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان فصل سرما نیست زمستان فصل گرم عاشقان غرق زیباییست زمستان فصل اغازیست که پایانش پر از شادیست
گنگستر به مرد های میگن خیلی خفن و پولدارن با کله گنده ها سر کار داره همه جا برو بیا دارن یه ایرانو ...
من گفتم لات مرسی ک ترجمه کردی کجاایی هستی