2789
عنوان

خیلی میترسم

113 بازدید | 8 پست

من یکسال پیش زایمان کردم و نمی‌تونستم ب بچم شیر بدم و شیر تو سینم موند! الان تازگیا سینه هام خیلی درد می‌کنن بنظرتون چیکارکنم خیلی میترسم عفونت نکنن

عزیزم قرص ویتامین E400 بگیر ۲روز درهفته بخور یک ماه بعد هفته ای یه دونه بخور دردای سینه ات از بین میبره و اگه خدای نکرده کیستی هم بخواد ایجاد بشه این قرص نمیزاره.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه منظورتون واضح تر بگین

عزیزم کجاشو واضح بگم😂😂😂

یکبار دوش حمام و رو آب سرد تنظیم کن برو زیرش یک لحظه اون شوک و ترس و اون سردی آب باعث میشه اگه شیری تو سینه ات هست خشک بشه دیگه بعد یه مدت شیر از سینه ات نمیاد😉😉

امکانش هست الان کیست داشته باشن

نه نیست عزیزم فکرتو الکی درگیر نکن.

ای قرص ضرری هم نداره البته به اندازه اش چون ویتامینه دیگه.

من یه مدت دکتر میرفتم برای بارداری دکتراین ویتامین رو تجویز کرد بعد اون فهمیدم که دردهای سینه که قبل از پریود داشتم وخیلی اذیت بودمو ازبین برده..التهاب سینه رو از بین میبره☺️☺️

به خواهرم هم پیشنهاد دادم و برای اونم درداش از بین رفته.اگه سوالی داشتی باز بپرس.

ان شاءالله سلامت باشی عزیزم😘😘😘😘😘

ویتامین ای از ویتامین‌های محلول در چربی است که به‌عنوان یک آنتی‌ اکسیدان قوی هم شناخته می‌شود. آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد، محافظت می‌کنند و می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند.

اینو بخون حتی برای کسایی که کبد چرب هم دارن مورد استفاده هست برای کسایی که تو سینشون کیست دارن هم تجویز میشه.پس نگران نباش هفته ای یه دونه بخور درست میشه ان شاءالله😘😘