2777
2789

من هم مدام ویار داشتم  یا زیر سرم بودم یا تو چادر اکسیژن

به جای اضافه کردن وزن کم میکردم هیچی نمیتونستم بخورم چه برسه هوس کنم  چشمم رو باز میکردم حالت تهوع داشتم تا شب بخوابم ماه آخر که اصلا خواب نداشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داغووووون شدم تا ۵ ماهگی ۱۳ کیلو کم کردم از هفته ۸ شروع شد تا هفته ۲۰البته بعدشم بود ولی نه به اون وحشتناکی مثلا دیگه میتونستم چند قاشق بعضی غذاهارو بخورم تا اخر بارداریم گوشت و ماهی و تخم مرغ نخوردم

مامانِ دوتا پسر شیطون

تا آخر بارداری همین طور بودین؟🥺

میگذره عزیزم منم پارسال همین موقع داشتم از شدت ویار ارزوی مرگ میکردم باورت میشه از درختا و سبزه های خیابون از بوی هوا از خاک از هرررر چی که فکرشو بکنی بالا میوردم اونم با معده خالی

مامانِ دوتا پسر شیطون

تا آخر بارداری همین طور بودین؟🥺

من تا هفت ماهگی ویار شدید داشتم از بو حالم بد میشد از غذا حس بویاییم چند برابر قوی‌تر شده بود بوهایی که بقیه تشخیص نمیدادن من می‌فهمیدم سر کوچه ماشین رد میشد انگار دود اگزوزش تو خونه ما بود ، بوی شامپو ریکا غدا رو نگو بیرون میرفتم سعی می‌کردم چشمم به رستوران و غذاخوری و هر چیز مربوط به غذا نیوفته 

هر کاری کردم تاثیر نداشت ،