2777
2789
عنوان

راست میگه

422 بازدید | 14 پست

خانواده شوهرم خیلی اذیت کردن خیلی حالا به شوهرم میگم میگه حق داری ولی پدرومادر هستن از تو میخوام بی خیال بشی بجاش به خودت برسی اوناتغییر نمیکنن  گفتم بهترین روزای عمرمو خاطره بد ساختن ، میگه الان چکارشون کنم ، حقته ولی من این وسط گیرم

راس میگه خب

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم خودتی و شوهرت عشقتون. بقیه اصلا به چپت هم حساب نکن اینطوری بگمت.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
والا راست میگه نمیتونه نه با شما چیز کنه نه با اونا

خیلی احترامشون رو داره اونادقرونی به ما کمک نکردن ولی الان اونا بخوان بوری حاضره ، میگم چرا اونا ندادن هی سنگ انداختن

متاسفانه من توگذشتم ، چرا با بچم اینکار کردن چراتولد بچمو خراب کردن چرا زایمانم رو زهر کردن

دختر واسه همه پیش میاد خیلی تک و توک میبینی خونواده شوهر کسی با شعور با فرهنگ باشه. واسه خونواده ما هم افتاده در حدی که ۲۰ ساله قطع ارتباطیم. اصلا محل سگ بهشون نده احترام کلیشه ای از سرشونم زیادیه اونم چون روشون تو روت باز نشه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خیلی احترامشون رو داره اونادقرونی به ما کمک نکردن ولی الان اونا بخوان بوری حاضره ، میگم چرا اونا ندا ...

والا بیست سال سی سال بعد با عروست همین کارا میکنی نکاه الان مثلا اکه برادر داری با خانونش زیاد خوب نیستی مثلا جر بحث دارین 

والا بیست سال سی سال بعد با عروست همین کارا میکنی نکاه الان مثلا اکه برادر داری با خانونش زیاد خوب ن ...

خدانکنه من اینکار کنم نباشم بهتره ، اگه بچمو دوست داشته باشم زنشم باید بخوان

متاسفانه من توگذشتم ، چرا با بچم اینکار کردن چراتولد بچمو خراب کردن چرا زایمانم رو زهر کردن

وخودت هم داری این روزای زندگیتون رو خراب میکنی 

گدشته ات رو اونا خراب کردن الانت رو خودت داری خراب میکنی

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند