2777
2789
عنوان

چطور تغییر کنم

921 بازدید | 30 پست

عیب و ایرادام و میگم بگید چیکار کنم خیلی چاق شدممم خط اخم دارم دماغمم بزرگ و گوشتیه منافذ بازم دارم بدنم جوش میزنه هیچ پولیم ندارم که بخوام باشگاه برم خونه هم ورزش کنم خب آدم عرق میکنه منم موهام بلنده همش غر میزنن میگن حموم میری  پول دکترم ندارم خودم و درمان کنم لباس درست و حسابیم ندارم بگم حداقل خوبه خوشتیپ باشم همش مال مردم و میپوشم سرکارم شرایطش و ندارم برم از یه طرف طعنه های مردم که قیافت اینطور هیکلت اینطور از یه طرفم خودم اعصابم بهم ریخته بااین قیافه و اوضاع هم کسی خواستگاریم نمیاد هیچ وقت میخوام طوری بشم که کسی که ترکم کرد رفت یه مدت جلوش ظاهر نشم وقتی من و دید هزار بار پشیمون شه از رفتنش نگیند اینا که چیزی نیست خیلیم هست ریده به قیافم حتی پول ندارم به خودم برسم کاش منم پول داشتم میرفتم خودم و درمان میکردم کاش پول داشتم به خودم می‌رسیدم لباسای اندازه خودم و میخریدم نه تنگ و گشاد بپوشم توروخدا راهی بلدید راهنمایی کنید

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

اول یکم لاغر شو. احتیاج به هیچ پول و دوا درمونی نداره. 

بعد یه کار تو خونه انجام بده و درامد داشته باش. خیاطی، بافتنی، ترشی مربا خونگی، درست کردن زیور الات و یا هررررچی که بدونی و از پسش بر بیای 

بعد رو تمیزیت دقت کن، هر روز دوش بگیر اینم دیگه پول نمیخواد با یه شامپو صحت هم میتونی همه جاتو بشوری. 

در نهایت رو شخصیتت کار کن و کتاب بخون و قوی باش

منم چاقم به نظرم به غیر از باشگاه و اینا به نظرم سفی کنیم کمتر غذا بخوریم لاغر میشیم و خیلی تغییر میکنیم 

من خیلی غذا میخورم نمیتونم کم بخورم نمیدونم چیکار باید بکنم 

کلاس خیاطی ای چیزی نمیتونی بری یه کاری یادبگیری درآمد داشته باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال معجزه که نیستی یه تکونی بخودت بده اینترنت داری یه رژیم غذایی گیر بیار و ورزش کن توخونه. مطالعتم بالاببر به پوستت هم برس اسکراب کن و ابرسان بزن. سبزی و میوه جات تازه بخور. لباسم اگر گرفتی اندازت بخر . اگرم نگرفتی که هیچ.لاغر کنی 80درصد راهو رفتی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

اول یکم لاغر شو. احتیاج به هیچ پول و دوا درمونی نداره.  بعد یه کار تو خونه انجام بده و درامد د ...

اخه هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم تمیز هستم مشکل قیافمه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

عزیزم درکت میکنم منم خانوادم درآمد آنچنانی ندارن که برام همش لباس بخرن مثلا سالی یکی دوبار میخرم اونم لباس هایی که باب میل خودم نیست و همش سلیقه مادرمه منم خسته شدم واقعا سرکار هم نمیتونم برم که حداقل خودم یه درآمدی داشته باشم

عزیزم برای چاقیت باید هرروز پیاده روی کنی و کمتر بخوری حالا اگه میخای باحجم غذای کم سیر شی باید آروم بخوری و خوب بجوی

اگه میخای تغییر کنی فقط باید شروع کنی اونم نه از یروز دیگه از همین الان

منم چاقم به نظرم به غیر از باشگاه و اینا به نظرم سفی کنیم کمتر غذا بخوریم لاغر میشیم و خیلی تغییر می ...

میای باهم رژیم بگیریم آخه پول کلاس ندارم

اخه هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم تمیز هستم مشکل قیافمه

خب یاد بگیر!!! تا وقتی هیچ تکونی ب خودت ندی چیزی تغییر نمیکنه. ببین به چی علاقه داری ک بشه تو خونه انجام داد برو دنبال همون و یاد بگیر. 

مردم الان از زیر سنگم شده نون در میارن

دنبال معجزه که نیستی یه تکونی بخودت بده اینترنت داری یه رژیم غذایی گیر بیار و ورزش کن توخونه. مطالعت ...

آخه اسکراپ و اینا گرونه بعد برای جوش بدن تاثیری نداره بینیم و چیکار کنم خط اخم و چی

عزیزم درکت میکنم منم خانوادم درآمد آنچنانی ندارن که برام همش لباس بخرن مثلا سالی یکی دوبار میخرم اون ...

من مال مردم و میپوشم

عزیزم برای چاقیت باید هرروز پیاده روی کنی و کمتر بخوری حالا اگه میخای باحجم غذای کم سیر شی باید آروم ...

شروع کردم انشالله که بشه اما بقیه چیزارو چیکار کنم

خب یاد بگیر!!! تا وقتی هیچ تکونی ب خودت ندی چیزی تغییر نمیکنه. ببین به چی علاقه داری ک بشه تو خونه ا ...

اخه مشکل اینجاس پول ندارم برم یاد بگیرم

آخه اسکراپ و اینا گرونه بعد برای جوش بدن تاثیری نداره بینیم و چیکار کنم خط اخم و چی

با یه سفیدآب میتونی لایه برداری کنی هفته ایی یه بار با یه جوانه گندم و یه قلشق ماست.  برای جوش بدن نمیدونم چیکار کنی .ولی حداقل میتونی کم بخوری اراده داشته باش و به هدفت فکر کن میتونی لاغر بشی حداقل اینکاریه که بی خرج میتونی انجامش بدی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰