2777
2789
والا من ۱۲ هفته نوشته بود جفتم مارجیناله برا همین شک داشتم برم نرم اما شنبه رفتم سونو گفت فانداله !ن ...

من مارجینال رو نمیدونم ،ولی جفت خودم فوندال قدامیه،دکترم گفت مشکلی نیست،بازم کاش از دکتر بپرسی و با اطمینان برو،خیالت راحت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا چرا اینقدر با غرض ورزی و کنایه صحبت میکنی و حرص میخوری.

دوما طبق شرع و قانون ما زن و شوهر رسمی هستیم و خودش با میل خودش پول بهم میده، چون مرد ها وقتی زنی رو دوس دارن، دوس دارن بهش پول بدن و احساس قدرت میکنن با این کار. وقتی میبینه با پولی که داده طلا خریدم انداختم یا یه لباس شیک خریدم ذوق میکنه، خودش لذت میبره از این کار.

سوما میدونه من از خانوادمم هنوز پول میگیرم و تأمین بودم همیشه، اما این منافاتی نداره با اینکه اونم بده.

چهارما قصد مهاجرت داریم و داریم کاراشو انجام میدیم برا همین نمیخوایم خونه زندگی بچینیم. پس اندازمونو گذاشتیم برا کارای رفتن

اولا چرا اینقدر با غرض ورزی و کنایه صحبت میکنی و حرص میخوری. دوما طبق شرع و قانون ما زن و شوهر رسمی ...

عزیزم اگر ناراحتت کردم معذرت میخوام قصد نیش و کنایه نداشتم چون خودم حس بدی گرفتم سوال کردم ‌.ان شالله که خوشبخترین باشی به هر حال عقیده ها فرق داره .

خیلی خوب کردی اینجا اومدی البته میومدی دایرکت خوشحال تر میشدم .اما  اگر ناراحتت کردم عذر میخوام

اولا چرا اینقدر با غرض ورزی و کنایه صحبت میکنی و حرص میخوری. دوما طبق شرع و قانون ما زن و شوهر رسمی ...

ولش کن خود درگیره بنده خدا

اتفاقا  به منم درخواست دوستی داد

اومدم بهش بگم اصلا خوشم نمیاد با یه همچین کسی دوست بشم🙃

شآد بآشُــ بخَند:(♡بزار بفهمَـنـ قَوۍ تَر از دیروزۍ🌸
عزیزم اگر ناراحتت کردم معذرت میخوام قصد نیش و کنایه نداشتم چون خودم حس بدی گرفتم سوال کردم ‌.ان شالل ...

بلد نبودم شخصی پیام بدم عزیزم

ممنون ان شا الله شما هم همیشه سلامت و شاد باشید

ولش کن خود درگیره بنده خدا اتفاقا  به منم درخواست دوستی داد اومدم بهش بگم اصلا خوشم نمیاد با ...

اره دستم خورد عزیز جان درخواست دوستی ندادم رفته بودم تاپیک های قبلیت رو بخونم یکم بخندم🤣🤣🤣

اره دستم خورد عزیز جان درخواست دوستی ندادم رفته بودم تاپیک های قبلیت رو بخونم یکم بخندم🤣🤣🤣

خوب پس انگار خیلی درگیرمی🙂

معلومه قشنگ جرری ت کردم

شآد بآشُــ بخَند:(♡بزار بفهمَـنـ قَوۍ تَر از دیروزۍ🌸