2777
2789
عنوان

کمک در مورد دخترم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 23 پست

اصلا داروی سرخود برای اسهال نده عزیزم

من سر دخترم دکتر می گفت دارویی که اسهال رو قطع کنه ممکنه مشکل روده به وجود بیاره پس بدون تجویز پزشک دارو نده

خوراکی مثل موز، کته با ماست و سیر یا سیب رنده شده که کمی تغییر رنگ داده بهش بده

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بی حاله،زود ببر بیمارستان،اسهال و استفراغ همراه سرما خوردگی،از علائم کروناست،مخصوصا تهوع و بی اشتهایی رو باید با سرم کنترل کنن،برای عفونت سرماخوردگی هم و آنتی بیوتیک تزریقی سفتریاکسون میزنن، بچه رو ببر دکتر از سرم نترس(مخصوص اونایی که میگن سرم چرا!)کم آبی بدنش زودتر رفع میشه،

ولی اسهالی یه مقدار طول میکشه که اونم بعد از رفع تهوع با رزیم غذایی میشه کنترلش کرد،

پود اس ام آر بود فکر کنم دختر من دوماهه بود مریضی بد گرفت چون خشک کننده وصلش بود بعد یه روز اسهال شد ...

ا ار اس میدم بهش اونم با قاشق چون تو شیشه ش ببینه اصلا نمیخورع 

عزیزم من پارسال هردو بچم اینجوری شدن سابولار بهش بده ی بطری او ار اس مایع بگیر هر دفعه ک شکمش کار کرد بهش بده قطره کیدی لاکت بده بهش مرتب از داروخانه بپرس ی قطره دیگه هست برا اسهاله از کیدی لاکت بهتره اسمشو حضور ذهن ندارم شربت دمترون هم حتما باید بخوره برا استفراغ