2777
2789
عنوان

کمک در مورد دخترم 😔

798 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیزم خواهشا کمکم کنید 😔دخترم سه روز پیش تب شدید و اسهال و استفراغ بود که تایپیک زدم خیلی کمکم کردین حالا دارو مصرف کرد دیروز خوب شد حالا باز امروز اسهال خیلیییییییییی شدیددد و استفراغ در حد کم داره و بیحاله و تب نداره همشم دستش تو دهنشه بنظرتون میتونه از دندون باشه امروزم براش سرم وصل کردم ولی اسهالش بهتر نشد 😔بنظرتون دوباره ببرمش دکتر ترخداااا خاهرانه کمکم کنید خیلی مستاصلم 😞دخترمم یکساله و ۵ ماهشه 

سلام یه مامانی توی نی نی سایت برای اسهال بچه اش از داروخانه پودر سبولار گرفته بود خیلی راضی بود

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...

پود اس ام آر بود فکر کنم دختر من دوماهه بود مریضی بد گرفت چون خشک کننده وصلش بود بعد یه روز اسهال شد تا یه هفته کای دکتر بردمش بعد بردمش یه شهر دیگه دکتر پودر این بود فکر کنم بهش دادم فورا خوب شد

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم الهی همه عاقبت بخیر بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز 

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه رو ببر بیمارستان نشون بده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عزیزم یکم آبلیمو با انگشتت بمال رو لثه اش همه ی اسهال واستفراغ واینا تا شب خوب میشه تو رو خدا الان پاشو .

آبلیمو باعث میشه  زود دندونش نیش بزنه وهمه ی اینا رفع میشه 

عزیزم دختر فوق تخصص کودک بخر 

موز بده بهش برای کاهش اسهال ،کته بده 

پودر او ار اس بده 

دورش باید بگذره گاهی متاسفانه

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

من پودر بلوط ریختم ماست بهش دادم‌ خوب بود

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم .