2777
2789
عنوان

زن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 40 پست
سلام با اجازه صاحب تاپیک بنده گروه آنلاین شاپ کفش و پوشاک و بدلیجات داشتم  ...

من عضو شدم یکی از کتاتون چقد نازه😍😍😍حتما سفارش میدم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینا رو هم ندارن فقط همین که جنسیتش مرد باشه کافیه لابد😂

اعتمادبنفسشون ستودنیه😁

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

من یچی دیگ خوندم  اومذم کلمه سومم اضافه کنم دیدم ن منظور زنِ زندگیه😂😂

منم فک کردم میخواد تعلیق شه😂

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

ما اینجا خودمون زنیم باید بری ددی سایت نظر سنجی کنی😂

سلام   

ببخشید بازم مزاحم میشم

امیدوارم حالت خوب باشه گلم 

یه سوال داشتم ....تگ فکر کنم نمیشی 

کانون وکلا به جز ۱۳مرداد آزمون دیگه ای هم برگزار میکنه تو سال ۱۴۰۲؟؟

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
اعتمادبنفسشون ستودنیه😁

والا👩‍🦯👩‍🦯

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مگه داری میری کالایی چیزی بخری که باید این مشخصاتو داشته باشه؟

اینا هیچکدوم ملاک نیستن بنظرم

نمیری خرید که

کاش میگفتی شخصیت و تربیت خانوادگی داشته باشه که برای هم مرد هم زن بکار میره

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

البته که سواد خوبه ولی با بقیه موافق نیستم

بعدشم اینجا سایت زنونس 

این سوالارو باید بری سایت مرداا بپرسی 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
سلام     ببخشید بازم مزاحم میشم امیدوارم حالت خوب باشه گلم  یه سوال داشتم ....تگ ...

سلام چه طوری؟ اره تگ نمیشم☹ گفته دیگه ازمون دیگه ای برگزار نمیکنم ولی امروز سنجش اعلام کرد تعویقی ۴۰۱ هس و این که نقد علی و دار و دستش هم گفتن ما نمیذاریم کانون ازمون ۴۰۲ رو بپیچونه ولی کانون تا اطلاع ثانوی گفته همین یه دونه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مگه داری میری کالایی چیزی بخری که باید این مشخصاتو داشته باشه؟ اینا هیچکدوم ملاک نیستن بنظرم نمیری ...

همین  خجالت داره واقعا

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

سلام چه طوری؟ اره تگ نمیشم☹ گفته دیگه ازمون دیگه ای برگزار نمیکنم ولی امروز سنجش اعلام کرد تعویقی ۴۰ ...

خوبم مرسی عزیزم 

تگ دونت خراب شده 

ان شاءالله که برگزار بشه ممنونم عزیزم .....

همیشه اذیتت میکنم با این سوالها 

ان شاءالله خبر قبولیتو بشنوم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
خوبم مرسی عزیزم  تگ دونت خراب شده  ان شاءالله که برگزار بشه ممنونم عزیزم ..... همیشه اذ ...

قبل از مرداد که نمیوفته ولی همین مرداد هم زمان خوبی هسا ۶ ماه زمان داری رتبه یک یکی از کانونای پارسال از همین بهمن شروع کرده بود تا تیر

😂

اسی جان شرمنده گلم حواسم نبود اجازه بگیرم 

این دوستم تگ نمیشه اینجا دیدمش سوال پرسیدم .

ببخشید گلم تو تایپکت سوال غیر مربوط پرسیدم