2789
عنوان

Nude

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 32 پست
من 18 سالمه اره خیلی عادی شده توی مدرسه هم زیاد میشنوم مدرسه ما وضع جوریه که سیگار و گل تو دستشویی م ...

از این میترسم ی روز دخترم برای کسی نود بفرسته 😶‍🌫️ اینو نمیتونم درک کنم که عادی شده دختر بزرگم همسن شما ست همین چند وقت پیش از دوست پسرش جدا شد ولی اونا تا حد نود و .. پیش نرفتن 

از این میترسم ی روز دخترم برای کسی نود بفرسته 😶‍🌫️ اینو نمیتونم درک کنم که عادی شده دختر بزرگم همس ...

خب خوبه که در حد دوست پسر اوکی هستین و بچه هاتون میتونن اعتماد کنن و بگن بهتون حتی اگر هم مخالف هستین همیشه جوری باشین که همه چیو اول به شما بگن من خودم مخالف عکس نود فرستادن هستم چون خیلیا رو دیدم اخاذی کردن از دختره یا ابروشو بردن به هر حال زیاد نگران نباشید ولی هوشیار باشین چیکار میکنن

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: