2777
2789
عنوان

Nude

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متولد 85

خب عزیزم این مساله یه چیز شخصیه شما چرا ناراحت شدی

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
چون برا دختر اونم عادیش میکنه 

کسی اگه عقل داشته باشه راه خودشو پیدا میکنه امروز میخواد دوستاشو انتخاب کنه فردا پس فردا که بزرگتر شد هم میخواد دخالت کنه تو کارش؟ شاید فقط یه شوخی بوده به چه دلیلی میخواد به اون بچه بگه با دوستت نگرد

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خواستم خودمو آپدیت کنم ببینم کار درست چیه چون نسل جدید مثل ما نیستن

عزیزم شما هر کاری هم کنی در نهایت دخترت راه خودشو میره با سخت گیری و جدا کردن دوستاش فقط بچت ازت دورتر میشه چون خودم تجربش کردم میدونم

کسی اگه عقل داشته باشه راه خودشو پیدا میکنه امروز میخواد دوستاشو انتخاب کنه فردا پس فردا که بزرگتر ش ...

عزیزم من مادرم حق دارم نگران بچم باشم اما اینکار اصلا درست نیست اونم پسری که اصلا معلوم نیست کی هست

کسی اگه عقل داشته باشه راه خودشو پیدا میکنه امروز میخواد دوستاشو انتخاب کنه فردا پس فردا که بزرگتر ش ...

چون تفکرات و تربیت ادما فرق داره توی خانواده اونا شاید عادی باشه اما تو یه خانواده دیگه خیلی چیز بدی باشه دوستای ادمم باید در سطح خود آدم باشن چون در هر صورت روی ادم تاثیر میذارن

عزیزم شما هر کاری هم کنی در نهایت دخترت راه خودشو میره با سخت گیری و جدا کردن دوستاش فقط بچت ازت دور ...

چند سالته عزیزم ؟ این چیزا بین دوستات عادی الان ؟ میشه بهم بگی چون نمیخوام دخترم تحت فشار باشه

عزیزم من مادرم حق دارم نگران بچم باشم اما اینکار اصلا درست نیست اونم پسری که اصلا معلوم نیست کی هست

خیلی ها اینکارو میکنن و به رابطه هم کشیده میشه چون توی این سن دیدم میگم به هر حال یه دلیل منطقی بیارید حداقل براش که چرا نباید با دوستش بگرده

چند سالته عزیزم ؟ این چیزا بین دوستات عادی الان ؟ میشه بهم بگی چون نمیخوام دخترم تحت فشار باشه

من 18 سالمه اره خیلی عادی شده توی مدرسه هم زیاد میشنوم مدرسه ما وضع جوریه که سیگار و گل تو دستشویی میکشن راحت درباره هر چیزی که فکرشو کنین حرف میزنن و خب دیگه نرمال شده تو ذهنمون حتی یکی از بچه ها هپاتیت گرفت بخاطر رابطه 😂 دختر شما هم در اخر خودش تصمیم میگیره چه راهیو بره ولی سعی کنین بیشتر سرشو با درس گرم کنه نه حاشیه های بیخود 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز