2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید.خواستگار

143 بازدید | 12 پست

سلام 

بچه ها من با ینفر نزدیک یک ساله درارتباطیم فاز رابطمون زیاد احساسی نیست ولی جوریم نیست ک بهم دیگه حسی نداشته باشیم دوبار تاحالام کات کردیم خودش برگشته بهم

من چند تا خواستگار داشتم تو این مدت و چون سنتی بودن و با ازدواج سنتی و اینکه طرف ندیده باشه منو مخالفم ردشون کردم ندیده

الان ینفر تماس گرفته واسه خواستگاری طرف خودش منو دیده و خوشش اومده

من الان نمیدونم به اونی ک باهاش در ارتباطم باید درمیون بزارم این موضوع رو یا ن بهش بگم خواستگار  دارم یا ن چون رابطمون اونقد احساسی نیست

از طرفیم میدونم دوسم داره و بروز نمیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم چه گاردی به خواستگاری سنتی دارید؟؟ اون ازدواج سنتی که میگن این بود که روز عقد سر سفره عقد همو میدیدن الان توسط یک رابط معرفی میشن باهم صحبت میکنن وقت میگذرونن مشاوره میرن بعد انتخاب میکنن شاید اون موردهایی که رد کردی از ایشون بهتر بودن؟؟ نمیگم این بهتر از اونه ها میگم اگر واقعا قصد ازدواج دارید موردها رو الکی ندید رد نکنید یک چیزی که تو دوستی ها باعث ضرر میشه اینه که دلباخته میشیم و مورد های خوبی که میان خواستگاری رو رد میکنیم دیگه هیچکس به چشم نمیاد و همه چیز رو حول محور اون طرف میبینیم 

من نمیدونم چه گاردی به خواستگاری سنتی دارید؟؟ اون ازدواج سنتی که میگن این بود که روز عقد سر سفره عقد ...

اخه من همیشه دوست داشتم با ینفر اشنا بشم و علاقه باشه بعد ب ازدواج فکر کنیم باهم دیگه حرف شمام درسته و

متاسفانه الانم روابط خیلی سطحی شده و کم پیش میاد ب ازدواج و جدی شدن ختم بشه و همون سنتی گویا بهتره

اخه من همیشه دوست داشتم با ینفر اشنا بشم و علاقه باشه بعد ب ازدواج فکر کنیم باهم دیگه حرف شمام درسته ...

سنتی هم خیلی به شانسه به نظرم که کی بیاد ، چه کسی رو معرفی کنن. کلا سختتره سنتی. من خودم ۳۲ سالمه تا حالا از خواستگاری سنتی هیچ نتیجه ای حاصل نشده. اگه خواستگار سنتی خوبی داری بهش فکر کن

سنتی هم خیلی به شانسه به نظرم که کی بیاد ، چه کسی رو معرفی کنن. کلا سختتره سنتی. من خودم ۳۲ سالمه تا ...

انشالله ک ی پسر خوب و لایق وارد زندگیت بشه

مرسی از راهنماییت گلم❤️

اخه من همیشه دوست داشتم با ینفر اشنا بشم و علاقه باشه بعد ب ازدواج فکر کنیم باهم دیگه حرف شمام درسته ...

منم همینطور بودم کلا خانوادم میگفتن باید رفت و آمد داشته باشیم  باید حتما یک مدت باهم وقت بگذرونید و...اما یکبار یکی از دوستام زنگ زد گفت یک مورد خوب هست بذار بیان باهم آشنا شید ضرر نداره و اومدن و واقعا خیلی خوب بودن و همدیگه رو پسندیدم و ازدواج کردیم از نظر علاقه وقتی شرایط هردو به دل هم بشینه کم کم علاقه هم بوجود میاد 

مادربزرگم میگفت دیگ خواستگار دختر تا یک سنی میجوشه خواسگار خوب همیشه نیست انشالله مورد خوب انتخاب کنید و خوشبخت بشید 

منم همینطور بودم کلا خانوادم میگفتن باید رفت و آمد داشته باشیم  باید حتما یک مدت باهم وقت بگذرو ...

ای جانم انشالله عشقتون ابدی و پایدار باشه😍

درسته خیلیام هستن از طریق دوستی اشنا میشن و ازدواج میکنن نتیجه خوبیم نمیبینن

کلا بستگی ب اون ادمش داره

مرسی از راهنماییت گلی