2777
2789
عنوان

بچه هاجون بیاید

60 بازدید | 9 پست

بچه هامن دیشب خواب دیدم شوهرم سرم هوو اورده بعد من فقط گریه میکردم خودمو میزدم قیچی برداشته بودم موهاموقیچی کنم البته توخواب انگارموهام بلندتربود یه تیکشوبریدم شوهرم گفت نکن نکن تازه موهات داره بلندمیشه توروخدا اگ تعبیرشومیدونین بگین 

ببین من روانشناسی خوندم

چند تا سوال میپرسم جواب بده تا بهت بگم

۱=به این موضوع که همسرت زن بگیره یا خیانت کنه چقدر فکر میکنی؟ 

۲*=چه ساعتی از شب این خوابو دیدی

۳=آیا جدیدا در موردش صحبت کردین؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من روانشناسی خوندم چند تا سوال میپرسم جواب بده تا بهت بگم ۱=به این موضوع که همسرت زن بگیره یا ...

1 بااینکه همسرم خیلی مرد خوب وچشم پاکیه گاهی حدودا ۴۰ درصد بهش فک میکنم وترس دارم 

2 دیشب حدودا سه نصف شب خوابیدم واحساس کردم شاید یک ساعت بعد این خوابو دیدیم وهی ازشدت گریه ازخواب پریدم و دوباره ک خوابیدم تاحدود ساعت دوازده ظهر همش همین خوابودیدم 

۳ ن راجبش صحبتی نکردیم اماچندروزه هرچی فیلم میبینم راجب هوو هست ومیرم توفکر

ببین من روانشناسی خوندم چند تا سوال میپرسم جواب بده تا بهت بگم ۱=به این موضوع که همسرت زن بگیره یا ...

عزیزم شماک روانشناسی خوندی میشه درخواست دوستی بدم قبول کنی میخوام کمی ازت راهنمایی بگیرم

1 بااینکه همسرم خیلی مرد خوب وچشم پاکیه گاهی حدودا ۴۰ درصد بهش فک میکنم وترس دارم  2 دیشب حدود ...

خب عزیزم طبیعیه

ما چند جور خواب داریم

یکیش درمورد  فکر و خیالهامونه یکیش ناخودآگاهمونه و یکیش تعبیر داره 

مرسی گلم الان بنظرت خوابم نشانه چیه

خوابت نشانه اینه زیاد به این موضوع فکر میکنی اما چون از این. موضوع میترسی سریع پسش میزنی تا بهش فکر نکنی اما هر چیزی رو که پس بزنی میره توی ناخودآگاهت و جورای دیگه خودشو بروز میده که یکیش خوابه