2777
2789
عنوان

بچه ها با این شرایط خونه بخرم؟

585 بازدید | 24 پست

راست ما تاره عقد کردیم

۷۰۰ ملیون وام بهمون میدن

و خودمونم کمی پول داریم

پدرش گفته طبقه پایین خونمو کرایه میدم میدم بهتون برا قسط هاش

خونه خودمونم اگه کرایه بدم قسط هاش در میاد

۳ سال دیگه میخوام برم سد زندگیم که خوب تا اون موقع قسط هاش مث این میمونه که هر ماه بخوام کرایه خونه پرداخت کنم

با این اوصاف

اره یا نه

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

هر طور شده یک خونه بخر 

ممکنه بعد ها همچین فرصتی پیدا نکنید 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بخرید وام ۴۰۰ میلیونه ماگرفتیم ماهی ۷ تومن 

نه وام ما وام ازدواج

۲۰۰ مایون به من میدن

۴۰۰ ملیون به شوهرم چون پدر نظامی و جانبازه

۱۰۰ ملیونم از طرف محل کار خودش میدن

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم