2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو روانشناسی میگن نباید با پرسیدن ی سوال برچسب زد 

برو روانشناس چند تا سوال و آزمون مگیره میگه

من لیسانس روانشناسی ام و متاسفانه خودم دوقطبی ام

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

دو قطبی بودن محدودیت زمانی نداره .

کلا فازت مشخص نیست 

اینجوریه 

حتی گاهی حرف خودتو نقض میکنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
دو قطبی بودن محدودیت زمانی نداره . کلا فازت مشخص نیست  اینجوریه  حتی گاهی حرف خودتو نقض ...

آره خب فازم رو نمیدونم احساس میکنم تو دنیا نیستم و محیط غیر واقعیه مثل مانیتور میبینم فقط 

آره خب فازم رو نمیدونم احساس میکنم تو دنیا نیستم و محیط غیر واقعیه مثل مانیتور میبینم فقط 

احساست مثل یه تماشاچیِ که از دور همه چیز رو تماشا میکنه؟

این دو قطبی بودن نیست 

شاید به انزوا رسیدی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

ببین دو قطبی ی دوره مانیا سرخوشی و ی دوره افسردگی شدیده 

من خودمو برات مثال میزنم من ی کم پارانویید هم هستم 

ی روز صبح که بیدار میشم بدون اینکه اتفاقی افتاده باشه احساس میکنم باید خودمو بکشم و از همه کس متنفرم حتی تحمل همسرمم ندارم و مدام ب این فرم میکنم کدوم روش برای مردم راحت تره ... و اینکه خودم درسشو خوندم باعث میشه تا حدودی ب خودم کمک کنم تو اون دوره ... 

ی دوره مانیا هست که صب از خواب بیدار میشم عاشق زمین زمانم نقاشی میکشم مطلب میخونم عاشق شوهرمم و....

علائم دیگه هم داره ولی این مهم ترینشه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
احساست مثل یه تماشاچیِ که از دور همه چیز رو تماشا میکنه؟ این دو قطبی بودن نیست  شاید به انزوا ...

مثل ناظر فقط مببینم مثل صفحه نمایشگر هیچی حسی بهم نمیده. دوست ندارم کاری انجام بدم. یه جای سرم با محیط ارتباط نداره دائم تصاویر افرادی مثل بستگان و اینا میاد تو سرم و روانی میشم اینقد میترسوننم جز استرس و اضطراب هیچی حس نمیکنم

مثل ناظر فقط مببینم مثل صفحه نمایشگر هیچی حسی بهم نمیده. دوست ندارم کاری انجام بدم. یه جای سرم با مح ...

به روانشناس مراجعه کردی؟

دارم یکی ۶ ماهه فعلا تشخیص افسردگی دادن ولی تاثیری نداشته فعلا 

قرص تجویز کرده؟

به روانشناس مراجعه کردی؟

والا کلا ۷ سالی هست از دبیرستان روانشناس دارم هیچ به تحصیلم کمکی نکرده نه سلامتم نه تحصیلم ... همه چی داره خراب میشه این زندگی حقم نبوده 😔