2777
2789
عنوان

مشهدیا بیاید

81 بازدید | 11 پست

کجا بریم امشب واسه گردش خوبه؟ میخوایم یه چرخی توی شهر بزنیم با همسرم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

احمدآباد 

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بام شهر  کوه سنگی  حرم  طرقبه شاندیز

بام شهر کجا میشه؟ بلد نیستم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
هاشمیه پارک خورشید جای خوبیه 

امکاناتش چی ها هستن؟

امکاناتش چی ها هستن؟

آلاچیق داره برا نشستن 

کافه داره 

بعد بالاترین قسمت دیگ سکو داره رو به شهر میتونی عاشقانه برین نوشیدنی بخورین البته نوشیدنی های گرمش زیاد خوشمزه نیست خودتون فلاکس ببرین اونجا حالا نسکافه یا هرچی خواستین درست کنین خوشمزه تره 

آلاچیق داره برا نشستن  کافه داره  بعد بالاترین قسمت دیگ سکو داره رو به شهر میتونی عاشقان ...

مسی عزیزم، فضاش چه جوریه؟ شب ها خوبه؟ آخه کوهسنگی اکثرا پسرا ده نفره میان اونجا خیلی جالب نیست، 

مسی عزیزم، فضاش چه جوریه؟ شب ها خوبه؟ آخه کوهسنگی اکثرا پسرا ده نفره میان اونجا خیلی جالب نیست،  ...

ببین فضاش ممکنه شلوغ باشه دیگه اخه اکثرا دختر پسرای جوون میرن اکیپی یا دونفره عاشقانه کوهسنگیم جای خلوت زیاد داره ها 

پارک کوهشارم هست تو بلوار نماز 

یه آشکده هم هست سمت طرقبه آلاچیق داره اگه آش دوست دارین خیلی میچسبه 

سینماهم دو نفری خیلی حال میده 

ببین فضاش ممکنه شلوغ باشه دیگه اخه اکثرا دختر پسرای جوون میرن اکیپی یا دونفره عاشقانه کوهسنگیم جای خ ...

مرسی، فداتم، خیلی ایده های خوبی بود