2777
2789
عنوان

مادرشوهر

473 بازدید | 33 پست

بچه ها نمیدونم چرا مادرشوهرم بعضی وقتا بهم حسودی میکنه البته بعضی وقتام خوبه ها 

من و همسرم تازه ازدواج کردیم مثلا میریم خونه پدرشوهرم همسرم که میره بیرون یا از سرکار میاد خونه پدرش اینا با دسته گل میاد گاهی هدیه برام میاره مادرش سریع میگه پس برا من چیزی نخریدی؟ یا مثلا یبار پشت فرمون نشستم البته گواهی نامه نگرفتم هنوز مادرشوهرم فهمید به همسرم گفت باید به من بدی ماشینتو با اینکه اونا خودشون تیبا ۰ دارن. یا میخوایم بریم مسافرت به شوهرم میگه منم میام. کلا از این اخلاقا زیاد داره دیگه داره میره تو مخم. مثلا میدونه من حساسم شوهرم که از سرکار میاد پامیزاره کمرش کلا اعصابمو خورد میکنه بعضی وقتا یعنی انتظاراتی که باید از شوهر خودش داشته باشه از شوهر من داره. جلوش راحت لباس میپوشه شلوار جلوش عوض میکنه خیلی راحته. 

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی خانمایی که با شوهر خودشون رابطشون درطول چهل سال شکراب بوده الان پسر رو ناخواسته  جایگزین پدر میکنن و میخوان ازش بازخورد  عاطفی همسرانه  بگیرن اینو خیلی هامون دیدیم

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

واقعا نمی فهمم چرا مادرشوهرا بعد  عروس گرفتن  انقد تغییر میکنن

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

همه عروسها که تازه ازدواج میکنن با این برخوردهای مسخره مادرشوهر مواجه میشن متاسفانه... حسادت موج میزنه ... همشونم عین همن... ولی بی اعتنا باش یعنی سعی کن برات مهم نباشه چون هر چی بیشتر اهمیت بدی اونا ناخواسته بیشتر به کاراشون ادامه میدن