2777
2789
عنوان

دهم تجربی

1078 بازدید | 13 پست

سلام من امسال رفتم دهم و رشته تجربی رو انتخاب کردم 

پارسال معدلم نوزده و هشتاد بود و دو اوم سه سال پایین ترین معدلم نوزده و ۲۶ بود که هفتم بودم همی

کارناممو نگرفتم ولی نمره هام خیلی افت کرده و امتحانای دی رو همش ۱۵ شونزدع شدم اصلا افسردگی گرفتم 

کتاب تست و کمک آموزشی هم نگرفتم یعین نمیدونستم چی بگیرم که بهم کمک کنه و نمیدونستم چی خوبه 

راجب کتاب تست راجب کنکور هر چیزی که بتونه بهم کمک کنه لطفا بگیدو اینکه میخوام آزمون پیشرفت تحصیلی رو خوب بدم بگید لطفا چیکار کنم براش

و اینم بگم که میخونم واقعا ولی نمیدونم چرا تیمطوری میشه مثلا یه درس جغرافی رو سه دفعه میخونم مثل سالای قبل ولی وقتی میرم جواب بدم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا طبیعی هست اصلا نگران نباش با دادن امتحانات دی ماه افت شدید میکنید از مشاور مدرسه هم بپرسید میگن که طبیعی هست مثلا درسی که همیشه ۲۰ میگرفتید میبینید شدید ۱۵ جا میفتید نگران نباش 

مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢

دهم همینه افت نمرات نگرانی نداشته باشید 

مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢

قبل ازخرید کتاب تست ازهررررنظر باید انالیزشه هم خودت هم کتاب تستت پس پولتو دور ننداز

معدل هم مهم شده هی نگو نمیتونم ونمیشه قبلا میخوندم جفظ میشدم الان نه وازاین حرفا.هیچ چی نشده مطمئن باش مثل قبل باخیال راحت و اراده و ایمان ب خودت نمیخونی

درمورد کلاسا وابنا هم بی گدار به اب نزن سریع هرچیزیو بخری وثبت نام کنی.

من پرستاری میخونم سال دوممه

مشاوره هم انجام میدم باهزینه خیلی کم و مناسب.خوشحال میشم هم من به شما کمک کنم هم شما به من

برااطمینان از اینکه واقعامیخونم ازکارت دانشجویی و.. میتونید عکس ببینید

کاربری دست دونفره

منم وقتی وارد دهم شدم کلی کتاب ریخت سرم همینطوری شدم منی که ۱۹ و ۷۵ میشدم گریه میکردم ۱۷ گرفته بودم! ولی کم کم عادت کردم الان دوازدهمم بگن همین فردا کلی امتحان داری هم نمیترسم و میخونم

چطوری درس میخوندی؟کتاب کمکیات چی بودن؟

عذرمیخوام پست رتبه و.. حذف کردم(:

روشای مطالعه وکتاب برا درسای مختلف متفاوته ازادمی ب ادم دیگه هم همینطور

من ب دانش اموز براهردرس روش میدم ومعمولا نتیجه هم میگیرن

کاربری دست دونفره