2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بیشتر کلاه بردارن

دیروز خواستم رنگ مبل سفارش بدم گفتم عصر براتون بیعانه

میزنم گف باشه پس نن میرم پارچه بگیرم

بعد عصر ک ب شوهرم گفتم گف از کجا اعتماد کنیم

به اون آقا گفتم همسرم راضی نشد فعلا

آقاهه گف برو بابا مسخره کردی رفتم پارچه خریدم و فلان

بهش گفتم عکس از پارچه بده نشون شوهرم بدم اعتماد کنه

نشون نداد فقط فاکتور فرستاد

عزیزم من خودم تو دیوار فروشگاه دارم 

برا این‌که عضو فروشگاه شی باید اسم،فامیل ،کد ملی 

عکس از کارت ملی، عکس از خوده شخص، جواز کسب و تلفن ثابت بدی . همیجور الکی نیست که کسی فروشگاه بزنه 

شما هم لطفاً ندانسته و دانسته نظر بقیه رو  باب میل خودت تغییر نده

من دونسته نظر دادم چون خودم تودیوار فروشگاه دارم و موقع ثبت نام مدارک کامل از شخص میخوان وهر کی عضو فروشگاه میشه براحتی قابل رد یابیه 

دیروز خواستم رنگ مبل سفارش بدم گفتم عصر براتون بیعانه میزنم گف باشه پس نن میرم پارچه بگیرم بعد عصر ...

میگم دیگه ،،من خودم چوب کلاه بردارا،،رو خوردم  حتا خود سایت هم میگه حضوری معامله انجام بدید

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

قبلا امکان کلاه برداری زیاد بود و هر کس با هر شماره ای میتونست اگهی بزاره و الان شرایط ثبت نام رو خیلی سخت تر کردن مخصوصا کسایی که فروشگاه دارن اطلاعات کامل ازشون میگیرن 

من دونسته نظر دادم چون خودم تودیوار فروشگاه دارم و موقع ثبت نام مدارک کامل از شخص میخوان وهر کی عضو ...

بله منم گفتم بیشتر کلاه بردارن،،نه همه ،،شما جز اون دسته کمتری ،،من خودم تو تله افتادم که خدا رو شکر بخیر گذشت ،،،برا  چی  دیوار انقد سختگیری می‌کنه و مدارک کامل میخواد وگرنه قبلاً کلی اخطار میداد ک حضوری معامله کنید بخاطر وجود کلاه بردار

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
چند مدت پیش؟ 

من خودم یه سری یه چرخ خیاطی تو دیوار دیدم که قیمتشو خیلی کمتر از بازار زده بود زنگ زدم که بخرمش بعد گفت پول بفرس واست ارسالش میکنم خب این کامل مشخص بود که کلاه برداره  . ولی فروشگاه ها معتبرن چون گفتم که عکس شخص و ادرس دقیق و شماره تلفن ثابت و کلی چیزای دیگه ازت میخوان تا عضو فروشگاه شی