2777
2789
عنوان

روتین پوستی

186 بازدید | 12 پست

دیروز از یه مشاور پوست تو داروخونه صد افتاب دکتر ژیلا خواستم این روتین پوستی رو بهم داد . یک و سیصد هم پول دادم . بترتیب از چپ 

ابرسان بعد از شستشوی صورت

دور چشم صبح و شب باید بزنم

مرطوب کننده پوست 

ضد افتاب 

کرم شب فقط شب استفاده کنم liesel

اوه اوه فقط واسه ضدافتاب رفتی و یک و سیصد هم انداخت بهت .😂متنفرم از این فروشنده ها هی میخوان قالب ک ...

اره والا یجوری گفت صورتت آب نداره پوستت خرابه ، فکر کردم اونارو بده معجزه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه فقط واسه ضدافتاب رفتی و یک و سیصد هم انداخت بهت .😂متنفرم از این فروشنده ها هی میخوان قالب ک ...

چخبره یک وسیصد من برندای معروف نمیگیرم ولی واقعا از چیزایی ک استفاده میکنم بشدت راضیم بعضی برندا گرونن درسته خوبن اما بخاطراین معروف بودنشون باید زیادهزینه کنی مثل لورال ونوتریژناعه چیه اسمش قشنگ بلدنیستم نیتروژنا 

مبارکت باشه عزیزم🌺 خداروشکر هزینشو داشتی گرفتی..والا من کرم دور چشم خیلی دوست دارم بگیرم چون سنم س ...

فدات گلم ، اره گرفتم فقط خدا کنه اثری بکنه از صبح ده بار رفتم جلوی ایینه  

اره والا یجوری گفت صورتت آب نداره پوستت خرابه ، فکر کردم اونارو بده معجزه میشه

کارشون همینه واسه اینکه محصولاتشون فروش ببرن زبون بازن همشون متنفرم والا من .ولی محصولات خوبیه مبارکه استفاده کن و لذت ببر

۰۹۹۳۳۷۶۲۴۰۱این شماره خواهرم اگه کسی بود دستتون میبوسم خیلی بهش احتیاج دارم 

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
هماهنگ کنم چشم

چشمت بی بلا خواهرم

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی