2821
2789
عنوان

روتین پوستی

187 بازدید | 12 پست

دیروز از یه مشاور پوست تو داروخونه صد افتاب دکتر ژیلا خواستم این روتین پوستی رو بهم داد . یک و سیصد هم پول دادم . بترتیب از چپ 

ابرسان بعد از شستشوی صورت

دور چشم صبح و شب باید بزنم

مرطوب کننده پوست 

ضد افتاب 

کرم شب فقط شب استفاده کنم liesel

اوه اوه فقط واسه ضدافتاب رفتی و یک و سیصد هم انداخت بهت .😂متنفرم از این فروشنده ها هی میخوان قالب ک ...

اره والا یجوری گفت صورتت آب نداره پوستت خرابه ، فکر کردم اونارو بده معجزه میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوه اوه فقط واسه ضدافتاب رفتی و یک و سیصد هم انداخت بهت .😂متنفرم از این فروشنده ها هی میخوان قالب ک ...

چخبره یک وسیصد من برندای معروف نمیگیرم ولی واقعا از چیزایی ک استفاده میکنم بشدت راضیم بعضی برندا گرونن درسته خوبن اما بخاطراین معروف بودنشون باید زیادهزینه کنی مثل لورال ونوتریژناعه چیه اسمش قشنگ بلدنیستم نیتروژنا 

مبارکت باشه عزیزم🌺 خداروشکر هزینشو داشتی گرفتی..والا من کرم دور چشم خیلی دوست دارم بگیرم چون سنم س ...

فدات گلم ، اره گرفتم فقط خدا کنه اثری بکنه از صبح ده بار رفتم جلوی ایینه  

اره والا یجوری گفت صورتت آب نداره پوستت خرابه ، فکر کردم اونارو بده معجزه میشه

کارشون همینه واسه اینکه محصولاتشون فروش ببرن زبون بازن همشون متنفرم والا من .ولی محصولات خوبیه مبارکه استفاده کن و لذت ببر

۰۹۹۳۳۷۶۲۴۰۱این شماره خواهرم اگه کسی بود دستتون میبوسم خیلی بهش احتیاج دارم 

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
هماهنگ کنم چشم

چشمت بی بلا خواهرم

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی