2777
2789
عنوان

مو داخل غذا

197 بازدید | 14 پست

بچه مادر شوهرم داخل همه ی غذاهاش موئه، بدون استثنا امکان نداره برم خونشون داخل غذا مو نباشه، ته دیگه، خورش، برنج، سالاد، حتی داخل چای،الان هم واسمون مربا درست کرده فرستاده، میبینم داخلش موئه، من احساس میکنم عمدا این کارو میکنه چون تاحالا ندیدم وقتی مهمونی بزرگ میده همچین اتفاقی بیوفته، از طرفی هم یه بار که داشت غذا درست میکرد خونه ما، دیدم داخل غذا موئه، داشتم مو رو درمیاوردم دیدم برگشته نگاه میکنه، عمدا کرده یعنی؟

و اینکه الان حساس شدم رو این موضوع خودم چیکار کنم هیچوقت مو نیوفتاده توو غذام؟

و ما میدانیم، سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واقعا ریزش داره؟! یا مواقعی ک مهمون میاد لابد روسری سر میکنه و خیلی مراقبه این اتفاق نیوفته

موی همه کلا در طول روز میریزه تا صد تا طبیعیه، ولی خب وقتی میدونه و اهمیت نمیده خیلی زشته و دور از ادب، 

اره کلا موهاش همیشه به هم ریخته و شونه نکرده س، همیشه ی خدا هم باز میزارش، ندیدم واسه مهمون درست میکنه شال بپوشه، خب ماهم مهمونیم ادم میره خونش حالش به هم میخوره میخواد غذا بخوره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️گرفتار شدیم از دستش🤦🏻‍♀️ 

وقتی هم میاد اینجا همه ش اصرار بزار من غذا بپزم، خب اینطوری ابروی من میره بقیه تو غذا مو پیدا کنن فکر میکنن واسه منه

موی همه کلا در طول روز میریزه تا صد تا طبیعیه، ولی خب وقتی میدونه و اهمیت نمیده خیلی زشته و دور از ا ...

الهی وای ببخشید نمیدونم چرا از لحنت گفتنت خندم‌کرفت😂

ببین این سری هر موقع دیدین دیگه غذارو‌نخورین یا عق بزنید

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
الهی وای ببخشید نمیدونم چرا از لحنت گفتنت خندم‌کرفت😂 ببین این سری هر موقع دیدین دیگه غذارو‌نخورین ...

😂😂الهی همیشه بخندین 

خب اخه زشته من جلو بقیه عق بزنم یا غذا رو بزارم کنار، دوست ندارم توو جمع خجالت زدش کنم، از طرفی شوهرم رو مادرش خیلی حساسه، ناراحت میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️