2777
2789
عنوان

بچها کی دندون عقل کشیده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 25 پست
حین کشیدن ک درد نداره بی حسی بعدش مهمه چرک خشکن بخور و آبنمک قرقره کن ک بیچاره نشی

خداروشکر درد نداره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من کشیدم اصلا درد نداشت بعد هم که اثر بی حسی میره مسکن میخوری... 

خیلیی میترسمم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم  از ۱۲-۱۳سالگیی همشش دارم درد میکشم چندتا دندونای جلوم کجج شدهه

من از ۲۳ سالگی در اومدن  تا اینکه کشیدم یکیشو خیلی به فکم فشار می اورد وقتی درش اورد اندازه یه بند انگشت بود 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
منم یه دندون عقل نهفته دارم که فقط دنبال بهانست تا عفونت کنه و درد بگیره  ولی تا انجام ندی نمی ...

از منم کامل نیومدن بیرون همیشه ام عفونت و درد دارم

من از ۲۳ سالگی در اومدن  تا اینکه کشیدم یکیشو خیلی به فکم فشار می اورد وقتی درش اورد اندازه یه ...

اه🙅🙅🙅

باید همت کنی و بری جلو  فکر کن آخرین باری که من مسواک زدم عفونت کرد  انقدر باعث شکنجه م ...

احتمالا پنجشنبه برم بکشم دکتر مرد باشه بهتره ؟؟چون زورش بیشتره

دکتر با تجربه انتخاب کن ، بقیشو نمیدونم  و بعدش بیا خبر بده

باشه حتما

احتمالا پنجشنبه برم بکشم دکتر مرد باشه بهتره ؟؟چون زورش بیشتره

برای دندون کشیدن هیچوقت پیش دندانپزشک زن نرو چون زور دستش کمه زجر کشت میکنه

من بچه بودم یبار رفتم...نگم چی کشیدم از درد

مرد ۳ سوت میکشه اصلا متوجه نمیشی

یه توصیه میکنم ک سراغ دندانپزشک جوانم نرو

میرمرد هافهافو هم نباشه ک زورش نرسه

سراغ دندانپزشک باتجربه برو ک ۴۰ تا ۵۰ سالشه

اینا واقعا قلق دندون کشیدن دستشونه ک سریع بکشن

رفتی تو اتاقم ب خوده دکتر باز تاکید کن ک میخوام دندون عقلم بکشی ک یادش بمونه بی حسی کافی بزنه

برای دندون کشیدن هیچوقت پیش دندانپزشک زن نرو چون زور دستش کمه زجر کشت میکنه من بچه بودم یبار رفتم.. ...

اره همین کار میکنم تنها دندون پزشک شهرمون زنه خوبم میکشه اسون و راحت ولی این عقله دست خانم نمیدم 😓😓خیلی ام خانمه کوچولو و لاغره 😂