2777
2789
عنوان

بچها کی دندون عقل کشیده؟؟

112 بازدید | 25 پست

من باید بکشمشون خیلی میترسم خیلی فوبیا دارم.

از کجا بفهمم دندون راحت کشیده میشه یا سخت

خیلی درد دارعه؟؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ سال درد کشیدم زد دو تا از دندونامو خراب کرد اخرش رفتم پیش یه دکتر تجربی چند تا بی حسی زد سالم درش اورد در صورتی که دکتر گفت باید جراحسیش کنم دکتر تجربی سریع و سالم کشید هیچی هیچی نفهمیدم بعدش درد نداشتم

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین

من کشیدم اصلا درد نداشت بعد هم که اثر بی حسی میره مسکن میخوری... 

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
من.پیش دکتر کاربلد رفتم عالی بود درد نداشتم

واقعاا😖من عصب کشیم بدون بیحسی انجام میدم ولی کشیدن میترسمم 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من ۳ سال درد کشیدم زد دو تا از دندونامو خراب کرد اخرش رفتم پیش یه دکتر تجربی چند تا بی حسی زد سالم د ...

منم  از ۱۲-۱۳سالگیی همشش دارم درد میکشم چندتا دندونای جلوم کجج شدهه

من کشیدم بعدش تا صبح تب کردم صورتمم اندازه قوری ورم کرده بود

دردکه نداشت حین کشیدن؟؟