2777
2789
عنوان

برآورده شدن حاجات مهم

182 بازدید | 18 پست

@anare_soorati 

سلام بچه ها

سهم هركس١٠٠تاهست و فقط امروز بايد خونده بشه

این ذکر معروف رو حتما خیلی هاتون میشناسید خانمی که نام کاربریشونو اول متن آوردم کلی تاپیک در این باره زدن که از اتفاق افتادن معجزات بزرگی برای کسایی که این ذکر کوتاه رو از صمیم قلب گفتن اسکرین گذاشته

تاپیک ها ی کاربران رو میتونید از لیست تبادل نظر های انار خانم ببینید. 

ادامه شو توی تاپیک بعدی نوشتم

«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»یه صلوات برام می‌فریستی ؟ 🙃

🌱 اين ختم ختم روزانه هست، سهم هركس١٠٠تاهست و فقط امروز بايد خونده بشه. 

اگه خواستين ميتونيد بيشتر از ١٠٠ تا هم برداريد

از الان تا اذان صبح وقت خوندن هست

🌱متن ذكر :

لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ «87»
فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ«88» سوره انبياء

خط اول ذكر يونسيه هست، و خط دوم ادامه ذكر يونسيه كه اون كاربر گفت بايد خونده بشه تا حاجت گرفت. كسايي كه ميپرسن چيو بايد بخونيم؟ دقيقا همين دو خط بالارو بايد بخونيد🌹

✨معني ذكر: (خداوندا) جز تو معبودى نيست، تو پاك و منزهى (و) همانا من از ستمكاران بودم (و نمى‌بايست مردم را بخاطر سرسختى‌شان رها كرده و تنها بگذارم).

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ «88»

پس (دعاى) او را اجابت كرديم و او را از آن اندوه نجات داديم و ما اين چنين، مؤمنان را نجات مى دهيم.

مفهوم ذكر : این ذکر میگه خدايي كه بعد از چند روز یونس از دهن ماهی سالم بیرون کشید 

پس میتونه حاجت توروهم بده به قدرتش ایمان بیار🌹

⭕️حواستون باشه وقتي داريد ذكر ميگيد توي دلتون نخونيد، بايد كلمات بر "زبانتون" جاري بشن🌹

❌بچه ها هر ١٠٠ تا ذكر خوندنش حداكثر ١٠ دقيقه طول ميكشه، اگه فك ميكنيد ممكنه نخونيد برنداريد، مديوني داره واستون. 

🍀اگر خواستين تنهايي بخونين، اعداد ختم اين ذكر از ٤٠٠ تا شروع ميشه و بعد ٧٠٠ تا، ١٠٠١، ٣٠٠٠ و بيشترينش ٧٠٠٠ تا هست كه به صورت چله ميتونيد برداريد. 

التماس دعاى فراوان🌹

اگر بیشتر از 10 نفر بشیم ادامه میدیم اگر نه ادامه نمیدیم هر کس خودش به تنهایی اگر خواست بخونه .😊✨

«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»یه صلوات برام می‌فریستی ؟ 🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۰۰تا میخونم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

نه اونجوری نیست که خوندی همون لحظه حاجت بگیری

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یِ بار از این ذکر نتیجه گرفتم 

امروز با خودم گفتم آخرین روزیِ که رو یکی از خواسته هام پافشاری میکنم ،دیگه میخوام رها کنم ،نمیخوام زوری چیزی و از خدا بخوام و با اصرار ... ،دیگه می‌سپارم به خدا ،البته که خسته م شدم دیگه خودمم از درخواست زیاد و صبر م کم شده ،دیگه توکل به خدا ،چه میشه کرد؟

۱۰۰ تا میخونم ،شاید فرج و گشایشی شد 

الهی همگی در این تاپیک حاجت روا به خیر و بهترین باشید 

التماس دعا 

اگر کسی توفیق داشته باشد یک سال هر شب بعد نماز عشا ذکر یونسیه رو سیصد مرتبه با خلوص بخواند,میبیند آنچه که دیگران نمیبینند

نه اونجوری نیست که خوندی همون لحظه حاجت بگیری

درسته اما این یه توکل هست چون نمیتونیم به تنهایی مشکلاتمون رو حل کنیم یا به آرزو هامون برسیم مگر به کمک اون بالایی

بعضی مواقع ان اذکار باعث میشه,بلاهایی,که ما نمیونیم وقراره سرمون بیاد,رفع بشه

یِ بار از این ذکر نتیجه گرفتم  امروز با خودم گفتم آخرین روزیِ که رو یکی از خواسته هام پافشاری ...

سلام بله انشالله که شما  هم به آرزوتون می رسید خدا بهترین هارو برای بنده هاش میخواد

اینو زیاد دیدم تو تاپیکا  کیا نتیجه گرفتن؟ یعنی به روز که خوندینش بعد حاجتتون رو گرفتید؟ یا ...

سلام زمستون اون نام  کاربری که تگ کردم برید توی تبادل نظر هاش تاپیک های مختلف درباره همین ذکر هست که خیلی ها به خواسته هاشون رسیدن

یه بار دیگه تگشون میکنم   @anare_soorati