2789
عنوان

زگیل تناسلی 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 8810 بازدید | 148 پست
خب نگاتیو یعنی منفی .خدارو شکر 

اخه ازمایشگاه من اول یه پاپ دادم گفت عفونت مقداری التهاب بعد دیدم یه نقطه ریز لب واژنمه که یکیش رفت یکیش بود ریرززز زنگ زدم ازمایشگاه گفتم نمونه پاپم هس گفت اره چون هنوز ج پاپ نیومده بود گفت تست اچ پی وی هم انجام بدین گفت۱۲۰۰بزن گفتم ۸۰۰همرام نیس گفت خب بزن دادم جوابش فرستاد دیگه سراغ۴۰۰نگرفتن میگم نکنه الکی باشه

نه بدم نمیاد فقط ترسیدم که اگه زگیل باشه و بهم منتقل شده باشه چه عوارضی داره و باید چیکار کنم و ای ...

شوهرت اگه هفت خط بود 3 سال عقد را صبر نمی‌کرد، 

فقط ببین اگه بزرگتر شد اینا برید دکتر 

حالا هم اگه راضی میشه ببرش دکتر ولی اذیتش نکن یه وقت میرید لیزر دیگه به فنا میره😁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تست پاپ اسمیر گرفتن همراهش hpv بررسی کردن؟ گفته نگاتیو چرا نگرانی؟

میترسم ازمایشگاه الکی گفته باشه این ازمایشگاه دکترم گفت برو اول پاپ دادم دوروز بعد زنگ زدم گفتم نمون پاپ من دارید پرسید گفت اره هنوز جوابش نیومده بود من گفتم۱۲۰۰همرام نیس۸۰۰واسش انتقال دادم یک هفته بعد جواب اچ پی وی فرستادن میگم نکنه الکی گفته باشن اخه دیگه اسم ۴۰۰نیاوردن با پاپ اسمیرم ۱۳۳۰شد

نترس بابا خدارو شکر کن . ولی برای اونی گه گفتی دراومده برو دکتر 

نه قبلش دو طرف واژنم ورودی دوتا جوش درحد سرسوزن که دکتر تو معاینه گشت ندید من بالمس فهمیدم گفت چقدر خودت انگلک دادی فهمیدی همجات تمیزه تست اچ پی وی ننوشت فقط پاپ من بزور گفتم اچ پی وی خود خاستم از ازمایشگاه که بعد اومدم خونه یطرفش نبود یکیش داره محو میشه احتمال بهدنوار حساسیت دارم قبل برم دکتر دیده بودم من استرسیم

نه قبلش دو طرف واژنم ورودی دوتا جوش درحد سرسوزن که دکتر تو معاینه گشت ندید من بالمس فهمیدم گفت چقدر ...

زگیل محو نمیشه .

تو بهترین حالت اگه بدنت دفعش کنه سیاه  میشه میوفته

یا فاطمه زهرا#
میشه برید تاپیک اخرم بخونید ممنون میشم اونجا گذاشتم

ببین نوشته  های پایین ازمایشت داره درمورد زگیل و انواع توضیح می‌دهد که چند نوع هست پر خطر کم خطر معرفی کرده تو ضیح داده.

اون قسمت اخر هم داره میگه دومین علت سرطان در بین خانمها سرطان دهنه رحمه .که سالانه چند میلیون زن و در گیر خودش میکنه .

چیز خاصی ننوشته .اون قسمت ریزولتش مهمه که نتیجه هست  و منفیه 

یا فاطمه زهرا#