2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 8810 بازدید | 148 پست
عزیزم از من پایین شکمش در حده یکی دوتا داره اونم غیب میشه دوباره میزنه میتونه زگیل باشه از شوهره تو ...

اتفاقا پراکنده بود بالا پایین  همه رو سوزوند .

ولی بود همیشه ثابت 

یا فاطمه زهرا#

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر کنم خیلی بچه مثبت چرا قبل ازدواج نرفته درمان کنه بسوزونه یا هر چی فکر کنم شوهر منم بود نمیرفت اون از من که زنم خجالتی تر تو این چیزا در حالی که ادم زبل و‌کاری هم‌هست ولی کشتمش برا زودانزالی برو دکتر انقدر اسوری استفاده نکنیم شاید بد باشه نمیره 

چرا هست دور تا دور

همون پاپول هست 

مسری هم نیست از رابطه جنسی اینا هم نگرفته شوهرت پاک هست، اگه مشکلی ندارید کاریش نداشته باشید اگه دوست نداری و بدت میاد میتونه بره لیزر کنه یا پمادی چیزی بزنه

میتونید جواب ازمایش منو بخونید بعد ازمایشگاه گفت ۱۲۰۰من۸۰۰ریختم بقیش نگرفت جوابو فرستاد نکنه الکی بو ...

تست پاپ اسمیر گرفتن همراهش hpv بررسی کردن؟

گفته نگاتیو چرا نگرانی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
فکر کنم خیلی بچه مثبت چرا قبل ازدواج نرفته درمان کنه بسوزونه یا هر چی فکر کنم شوهر منم بود نمیرفت او ...

شوهرم خیلی خجالتیه میگن زگیل از راه رابطه منتقل میشه ولی فکر نمیکنم قبل ازدواج رابطه داشته...

چون خودمونم 3 سال عقد بودیم اصلا ازم درخواست رابطه نکرد..

😁🌈
همون پاپول هست  مسری هم نیست از رابطه جنسی اینا هم نگرفته شوهرت پاک هست، اگه مشکلی ندارید کاری ...

نه بدم نمیاد

فقط ترسیدم که اگه زگیل باشه و بهم منتقل شده باشه چه عوارضی داره و باید چیکار کنم

و اینکه همسرم رابطه ما مشروعی داشته نگرانم کرد

😁🌈

نه بابا اینا چرت قبل ازدواج رابطه داشته کرفته کسی بخوادم رابطه داشته باشه بدون وسیله زابطه نداره که بخواد مریضی هلی مقاربتی بگیره با این چیزا فکرت درگیر نکن ولی بهش بگو برات مهم برید دکتر