2777
2789
بچه مدرسه ای ندارم اطلاع ندارم ولی انگار بخاطر آب و هوا تعطیل میکنن کلا نمیفهمم علت تعطیلیا چیه شاید ...

از نظرات تو سایت ام میشه فهمید تعطبله یا ن 😁🤣

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسال پیش من و دخترم گرفتیم هر دارو و شامپو بگی استفاده کردیم اسفند و سرکه و... هرچی که نت بود هیچی تاثیر نداشت 

تنها راهش اینبود که شونه ی مخصوص که فلزی هستن از دارو خونه گرفتم روزی دوبار روغن زیتون میزدم بعد شونه میکردم هر بار شونه رو با دستمال کاغذی پاک می کردم کلی شپش همراه با تخمشون در میومد 

دو هفته هر روز این کارو کردم تموم شد از ترسم هر دو سه روز یه بار این کارو می کردم 

حتی الان هم هر بار حموم میرم نرم کننده میزنم با همین شونه موهامو شونه می کنم اگه باشه زود بفهمم

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
تعطیلم شده باشن تا الان ب مامان باباها شپشو انتقال دادن دیگه🤣

عامو چرا نمیگیری میگم اینی ک ریپلای کردی بچه مدرسه ایه نمیفهمه شپش ب کثیفی و تمیزی نیس .

مدرسه تعطیله اومده اینجا اخ و پیف راه انداخته😄😅🤣

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
 عامو چرا نمیگیری میگم اینی ک ریپلای کردی بچه مدرسه ایه نمیفهمه شپش ب کثیفی و تمیزی نیس . مدرس ...

اها فکر کردم زن سن داریه اگه بچه مدرسه ایه باید تا الان خودشم گرفته باشه🤣🤣🤣🤣🤣کسایی ک اسم شپش میاد میگن طرف کثیفه خیلی بدم میاد از این حجم بی سوادی

اون اسپری رو به لباسا و ملافه ها بزنم کافی نیست؟ باید بجوشونم حتما؟

ببین ملحفه وروبالشتی زوبجوشونی بهتره 

ولی لباسهاروبکن تونایلون اسپری بزن سرشوببندیه هفته بعددربیارعادی بشوربپوش

فقط خدا
دوسال پیش من و دخترم گرفتیم هر دارو و شامپو بگی استفاده کردیم اسفند و سرکه و... هرچی که نت بود هیچی ...

من فقط اون دونه های سفید رو روی موهام دارم. اصلا نمیدونم الان تو چه مرحله ای ام😑