2777
2789
عنوان

دیروز اولین مهمونی بعد عروسیم بود

295 بازدید | 10 پست

خونواده شوهرم و مامان بابام بودن ی سفره رنگی براشون تدارک دیدم با کلی پذیرایی دگ مادرشوهرم هیچ ایرادی به چیزی نتونست بزاره یهو گفت حالم بده سرم گیج میره رفت اتاق دراز کشید اخرسر برگشت گفت عکس عقدتون بیشتر از عکس جشنتون دوست دارم متین تره بعد ی مورد هم سوتی داد که قبلا با شوهرم هماهنگ شده بود ک این حرفارو پیش مامان من نگه اونم گفت بعد برگشت ب من گفت تو باید به من میگفتی بعدشم تو عکس عروسی کراوات همسرم یکم کج واستاده به من میگه وظیفه تو بود درستش کنی حتی طرفداری عکاس رو میکرد اعصابم خراب کرد اصلا انگار نسبت ب من جبهه داره متنفرم ازش

یه فروردینی بی حوصله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ درکت میکنم

خدا لعنتش کنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اولا مبارک باشه عزیزم امیدوارم خوشبخت وعاقبت بخیر شی دومازیاد سخت نگیر فدات شم من تجربه چندسالمو بهت میگم میخای زندگیت خوب باشه وشوهرت هواتو داشته باشه همیشه ازخانوادش خوب بگو پیشش ازکارای خوبی که انجام میدن تشکر کن.یه موضوع کوچیکو بزرگ نکن وکشش نده

بخدا خیلی اذیتم میکنه

درسته عزیزم اذیت میشی ولی من اگه بخام ازمادرشوهر سابقم واست بگم بحالم گریه میکنی اما سعی کن زیاد رفت وآمد نکنی درحدهمین مهمونیهای واجب اونم بااحترام وسنگین برو سنگین بیا.هیچوقتم پیش شوهرت بدشونو نگو اینجوری میفهمه که مامان خودش مشکل داره

هیچوقتم از برنامه های زندگیت یا کجارفتی وکی اومد هیچی بهش نگو به قول دوستمون توالان پسرشو دزدیدی.منتظر کوچک ترین جرقه است که حرف بارت کنه.ولی سعی کن رفت وامدت کم باشه.