2777
2789
عنوان

کادو واسش

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 24 پست

ولنتاین کی هست گلم؟تاریخ و چند شنبه؟

با ذکر مثال یا رسم شکل توضیح بدین😜🫡

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مستقیم نگفته که یه جا گفت طلا دوس داری دیگه(به بدل حساست دارم) یه جا اندازه این یکی انگشترمو نگ ...

تا طلارو نداد تو کادو گرون نخر 

این پسرا خیلی مارموزن ساده نباش شاید فیلمشه

اگر گف روز ولنم میدم تو یه جوراب بزار تو پاکت بده بهش اگر طلارو داد  بگو شوخی کردم ساعتو دربیار بده بهش

تا طلارو نداد تو کادو گرون نخر  این پسرا خیلی مارموزن ساده نباش شاید فیلمشه اگر گف روز ولنم م ...

اره بابا تا نده چیزی نمیخرم هنوز تا ببینم کادوش چقدر ارزش داره…خودش که گفت هفته بعد بریم بیرون بده

درست دو هفته دیگه ۲۵ ام

مرسی جیگرم🙏🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
اول صبر کن اون کادوت بده ببینم واقعا برات طلا خریده یا لاف زده بعدم اول از اینکه رابطتون جدیه و قرا ...

اره همیکارو میکنم…. تا اینجا که در اون حد جدیه والا دیگه تهشو نمیدونم ایشالا که خیره