2777
2789

عرق نعناع با نصف استکان آب قاطی کن بخور😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عرق نعنا... آویشن دم کن بخور.... قرص جویدنی دایمتیکون.... 

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روم نمیشه از مامانش بگیرم 😬

پس چرا میگی چی بخورم😐😂😂😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

وای من نزدیک دوهفته ست درگیر نفخم

کنار شوهرم که بشینم شدیدتر میشه لعنتی انگار میفهمه

در سکوت ما فریادهاست........ زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم 👌💔

منظورم مغازه ای مثلا آدامسی چیزی🤣

هنوز خوب نشدی تو من خوابیدم الان بیدار شدم😐😂

وای نه برعکس نامزدمم نیست حالا جلو اون بگوزم‌ بازم بهتره تا جلو ننش🤣

منم یه هفته خونه مادرشوهرم بودم همش نفخ داشتم شب تا صبح دل درد داشتم 

آخرشم معلوم شد باردارم😂😂😂

یا خدا🤣من باردار نباشم صلوات 😬 مبارکت باشه عزیزممممممم

فدات عزیزم ولی واسه پارساله به دنیا اومده😂😐