2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مبارکهههههههه🥳🥳

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

تبریک اسی😘😘😘😘

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

سلام ،سلااااااااام و صدتا سلام به گل دختری مثل شما که تو این روز مبارک متولد شدی امیدوارم لحظه لحظه های زندگیت بخوشی بگذره ،به آرزوهات برسی ،امروز روز توست از الان تا اخر شب هرچی دوس داری انجام بده ،هرچی دلت میخواد بخور،بگو بخند،قهقهه بزن ،امروز مال توست خودت روزتو بساز،،،تولدت هزاران بار مبارک گل نوشکفته هرچقد از تو بگذره باز نوشکفته هستی قدر خودت بدون خوشگله💌❤️

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
منم امروز تولدمه.🥳تولدت مبارک تولد خودم هم مبارک

ای جاااانم دختر جان تولد تو هم مبارک ،،همه روزا هرجور که بود گذشت ولی تو امروزتو بساز خوش باش دنیا ارزش یه اخم تورو نداره پس قهقهه بزن بانو❤️

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه