دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
ببین هر کی خودش بخواد میتونه ترک کنه خیلیا بودن ترک کردن الکیم نیست واقعا کنار گذاشتن فقط همت میخواد و به این نقطه برسی که ازش متنفر شی و فقط، و فقط، بخوای خودتو و خلاص کنی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودتو پیدا کنی خیلیارو گم میکنی این شروعِ یہ مسیر طولانیہ کہ تهش قشنگہ -! 🤍🧘♀️ خوشگلا برای نینیم یه صلوات بفرستین ممنون 💞
خیای سخته من سال ها ب خاطر میگرن حادم تحت نظر دکتر اعصاب دارو مصرف کردم ، بعد الان میگرن خدا شفا داده کاری ک دکتر و نتونست بکنه با همین قرآن درمانی و دعا بعد داروهام ب زور نصف کردم اونم تو یک سال بدنم معتاد دارو اعصاب شده خیلی عذاب آور بود بازم حالا بعد از ماه دیگه شروع کنم فقط ب معتادا فکر می کنم اگه من این طوری میشم اونا پس چ حالی بهشون دست میده ولی تو فامیل معتاد ب شیشه داشتیم ک از همه چی بدتر هس ولی سال ها است کنار گذاشتن شکر خدا