2777
2789
نه عزیزم برا ما که خونه و ماشین البته معمولی داریم با یه بچه ۲۰ واقعا کمه

كيس خودم رو گفتم، براي همبن گفتم مجردم ؛ براي من يه نفر خوبه اونم زندگي معمولي، يه خريد معمولي در ماه داشته باشي ، يه مسافرت سالي يه بار بري ، گاهي غذا از بيرون بخوري ، هزينه ي باشگاه داشته باشي   به تفريح معمولي برسي و خلاصه از اين كارا ، براي يه نفر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر الان تو ایالت ماساچوست آمریکا هم ماهی 500 میل در آمد نداره 

همسر من یک موکلایی داره که از درآمداشون سرم سوت میکشه اصلا هم اغراق نمیکنن چون آدم که به وکیلش نمیتونه دروغ بگه یکیشون فقط ماهی ۵۰ میلیون هزینه نگهداری و تغذیه سگاشه

ههعععییی ما دونفری با شوهرم درآمدش ماهی ۸ تومنه که چارو نیمش ب قسط و اجاره خونه میره 

خیلی کم می‌خریم میپوشیم 😔

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
معلومه درامد ایران تو امریکا نیست 

ببهشید باید طرف فاچاقجی یا خلاف کار بلشه یا مال مردم خور یا آقا زاده یا بابای پولدار تو ایران اوه صفر باشی بخوای درامدت زیاد باشه حلالم باشه باید دکتر باشی اونم باز به 500 نمیرسه باید دکتر معروف باشی 

همسر من یک موکلایی داره که از درآمداشون سرم سوت میکشه اصلا هم اغراق نمیکنن چون آدم که به وکیلش نمیتو ...

وای چقد دیونه هسن شوهره بدبختع من روزی ۱۴ ساعت کار میکنه با ۲۱ سال سن ماهی ۵۰ در میاره اونوخ اینا خرج سگ میکنن😑😑😑😂

ما با سه تا بچه زندگی معمولی داریم ولی بدون بچه میشه هم لاکچری زندگی کرد هم ماهی اقلا صد پس انداز کر ...

باز خوبه ما ۴ تایم با ۲۰ تومن قسط و وام تهش می مونه ۴ تومن این زندگی بنظرت هر روز دوست دارم بمیرم 

همسر من یک موکلایی داره که از درآمداشون سرم سوت میکشه اصلا هم اغراق نمیکنن چون آدم که به وکیلش نمیتو ...

کسی که از صفر میخاد شروع کنه عمرا بتونه باید خلاف کنی یا آقا زاده باشی