2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها . اورژانسی نخور  سالی یکبار نهایت . قرص جلوگیری بخور.  اورژانسی سمه . معمولا چند روز ب ...

اصلا نخوردم اولین بار بود مجبور شدم چهار پنج روز ازش گوشته خبری نیست میترسم باردار باشم

اها . اورژانسی نخور  سالی یکبار نهایت . قرص جلوگیری بخور.  اورژانسی سمه . معمولا چند روز ب ...

البته به بچم شیر میدم پریود نمیشم میگن احتمال بارداری کمه ولی من قرص خوردم ولی علائمی ندارم میترسم

اصلا نخوردم اولین بار بود مجبور شدم چهار پنج روز ازش گوشته خبری نیست میترسم باردار باشم

چقدر بعد رابطه قرص خوردی ؟؟؟ تا سه روز بعد رابطه بخوری قرص اثر داره . ولی خب خیلیا هم بعدش به خونریزی نمیوفتن . ایشالله که باردار نیستی.  بی‌بی بزن

چقدر بعد رابطه قرص خوردی ؟؟؟ تا سه روز بعد رابطه بخوری قرص اثر داره . ولی خب خیلیا هم بعدش به خونریز ...

دو سه ساعت بعد رابطه خوردم الان سه چهار روز ازش میگذره میگن تا دو هفته صبر کنی پریود میشی ریگ نمیدونم 

نترس عزیزم . یخ چند ماه بعد دستگاه بزار و راحت . از همه چی بی ضرر تر و مطمئن تر 

اره ان شاالله میرم میزارم حتما ... راستی دستگاه

چند کیلو  نمیشه چیز جا به جا کرد؟

اره ان شاالله میرم میزارم حتما ... راستی دستگاه  چند کیلو  نمیشه چیز جا به جا کرد؟

نمیدونم دقیق والا عزیزم . چرا دروغ بگم . با دکترت مشورت کن . چون هر چیزی که نت هم مینویسه ممکنه درست نباشه وگرنه برات سرچ میکردم   

دو سه ساعت بعد رابطه خوردم الان سه چهار روز ازش میگذره میگن تا دو هفته صبر کنی پریود میشی ریگ نمیدون ...

اره حدودا . ولی ممکنه نشی پریود هم یعنی نیوفتی به خونریزی . ولی قرص ۹۹ درصد مطمئنه . نگران نباش .