modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 عنوان قرص اورژانسی 138 بازدید | 11 پست من قرص اورژانسی دو تایی خوردم سه ماه زایمان کردم و پریود نمیشم بنظرتون پریود میشم با خوردنش یا ن چند روز بعد خوردنش پریود میشی 1401/11/11 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 به قصد اینکه پریود بشی اورژانسی خوردی ن برای جلو گیری بارداری
دخترباربی عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 1518 ن برای جلو گیری بارداری اها . اورژانسی نخور سالی یکبار نهایت . قرص جلوگیری بخور. اورژانسی سمه . معمولا چند روز بعد خوردنش میوفتی لکه بینی و خونریزی
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 اها . اورژانسی نخور سالی یکبار نهایت . قرص جلوگیری بخور. اورژانسی سمه . معمولا چند روز ب ... اصلا نخوردم اولین بار بود مجبور شدم چهار پنج روز ازش گوشته خبری نیست میترسم باردار باشم
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 اها . اورژانسی نخور سالی یکبار نهایت . قرص جلوگیری بخور. اورژانسی سمه . معمولا چند روز ب ... البته به بچم شیر میدم پریود نمیشم میگن احتمال بارداری کمه ولی من قرص خوردم ولی علائمی ندارم میترسم
دخترباربی عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 1518 اصلا نخوردم اولین بار بود مجبور شدم چهار پنج روز ازش گوشته خبری نیست میترسم باردار باشم چقدر بعد رابطه قرص خوردی ؟؟؟ تا سه روز بعد رابطه بخوری قرص اثر داره . ولی خب خیلیا هم بعدش به خونریزی نمیوفتن . ایشالله که باردار نیستی. بیبی بزن
دخترباربی عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 1518 البته به بچم شیر میدم پریود نمیشم میگن احتمال بارداری کمه ولی من قرص خوردم ولی علائمی ندارم میترسم نترس عزیزم . یخ چند ماه بعد دستگاه بزار و راحت . از همه چی بی ضرر تر و مطمئن تر
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 چقدر بعد رابطه قرص خوردی ؟؟؟ تا سه روز بعد رابطه بخوری قرص اثر داره . ولی خب خیلیا هم بعدش به خونریز ... دو سه ساعت بعد رابطه خوردم الان سه چهار روز ازش میگذره میگن تا دو هفته صبر کنی پریود میشی ریگ نمیدونم
modern مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1176 نترس عزیزم . یخ چند ماه بعد دستگاه بزار و راحت . از همه چی بی ضرر تر و مطمئن تر اره ان شاالله میرم میزارم حتما ... راستی دستگاه چند کیلو نمیشه چیز جا به جا کرد؟
دخترباربی عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 1518 اره ان شاالله میرم میزارم حتما ... راستی دستگاه چند کیلو نمیشه چیز جا به جا کرد؟ نمیدونم دقیق والا عزیزم . چرا دروغ بگم . با دکترت مشورت کن . چون هر چیزی که نت هم مینویسه ممکنه درست نباشه وگرنه برات سرچ میکردم
دخترباربی عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 1518 دو سه ساعت بعد رابطه خوردم الان سه چهار روز ازش میگذره میگن تا دو هفته صبر کنی پریود میشی ریگ نمیدون ... اره حدودا . ولی ممکنه نشی پریود هم یعنی نیوفتی به خونریزی . ولی قرص ۹۹ درصد مطمئنه . نگران نباش .