2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

967 بازدید | 47 پست

۴سال قبل چتشونو خوندم(جنسی نبود ولی بهرحال).زنه شوهردار و بچه دار که تو شهردیگس، حق طلاق و حضانت گرفتم و با وکیلم یه تعهدنامه حقوقی تنظیم کردیم و بردیم شهرشون زنه امضاکرد.در اصل اقرار گرفتیم که چنین رابطه ای بوده که فردا نزنه زیرش .حالا بعد ۴سال متوجه شدم بازم بهم زنگ میزنن(چیزیکه پیش بینی میشد).شماره زنه رو دارم.بنظرتون چیکارکنم؟

دفعه قبل دلم واسه بچش سوخت و به شوهرش نگفتم.شوهرمم که دیگه مرزهای گریه و معذرت رو جابجا کرده بود،خواستم فرداروز نگم بهش فرصت ندادم.

اینم بگم زنه از زمان مجردی شوهرم ، عاشق شوهرم بوده و چون بین شهرامون فاصله هست و اون متاهله وجود رابطه جنسی بعیده ولی بازم محتمله.

منم یه بچه ۴ساله دارم.استخدام رسمی ام و خونه و ماشین بناممه.بهترین کار چیه که زندگیمو نبازم(هرچند زندگیمو وقتی باختم که با اون زنه چت کرد)؟

شوهر خانم رو در جریان بزار تا جمع کنه خانومشو

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم این اتفاق و در قالب ی مثال بهش بگو،مثلا بگو خواهر همکارم همچین شرایطی واسش پیش اومده اگه من بودم حتما جدا میشدم و دیگه نمی بخشیدم،ببین عکس العملش چیه؟!!تو که همه شرایطت اوکیه جدا شو ،

منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد، ببین قضیه علنی بشه شوهر زنه بدون مهریه میتونه طلاقش بده، بعد میاد س ...

وکیلمم همینو میگه.که حتی ثابتم کنی اخرش ۹۹ضربه شلاقه.ممکنه زنه بگه شلاقو تحمل میکنم و بعدش به شوهرت میرسه،به ریشت میخندن

منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد، ببین قضیه علنی بشه شوهر زنه بدون مهریه میتونه طلاقش بده، بعد میاد س ...

نه 

در هر شرایطی هر شرایطی

مهریه سر جاشه عزیزم 

حتی خیانت زن

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
به نظرم این اتفاق و در قالب ی مثال بهش بگو،مثلا بگو خواهر همکارم همچین شرایطی واسش پیش اومده اگه من ...

که دوستی بده به اون یکی زن، نه این نمیشه باید یه فکری بکنی که اون زنه دست ازسر شوهر سست عنصرت برداره. البته شایدم نقشه دوتاشونه که توروفراری بدن، شوهرت چطورآدمی؟ طرز رفتارش؟ قیافه وداری وموقعیت شغلیش چطوره؟ 

وکیلمم همینو میگه.که حتی ثابتم کنی اخرش ۹۹ضربه شلاقه.ممکنه زنه بگه شلاقو تحمل میکنم و بعدش به شوهرت ...

آره و هم زنه شلاق میخوره هم شوهرت، هر دو، یعنی پدر بچت، آبروی پدر بچت میره