2777
2789

۱۰دق یبار حدودا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من تجربه شو ندارم ولی شنیدم از هر ۴۰ دیقه شروع میشه رفته رفته ۵ دیقه میشه دردش میگیره ول میکنه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یواش یواش زیاد میشه فول ک بشه هر دو دقیقه سی چهل ثانیه انقباض داری بعد اروم میشع تا دو دقیقه بعد. من امپول فشار زدم مطمعن نیستم ولی گمونم شدت درد ب اندازه دهانه رحم ربط نداره چون خودم 2 سانت بود ولی دردم حداکثر 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یعنی نمیشه تو فاصله طولانی تر بگیره؟

وقتایی ک مطمعن میشی درد زایمانه و تقریبا منظم میشه دیگه همون ۱۰ الی یکربعه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
یواش یواش زیاد میشه فول ک بشه هر دو دقیقه سی چهل ثانیه انقباض داری بعد اروم میشع تا دو دقیقه بعد. من ...

منم با امپول فشار بودم ولی این یکی رو صبر کردم دردی بشم خودم حالام نمیدونم چه جوریه 

منم با امپول فشار بودم ولی این یکی رو صبر کردم دردی بشم خودم حالام نمیدونم چه جوریه 

سلام اسی چطوری بسلامتی فارغ شدی،من یه سوال ازت داشتم ،آب دور بچه کم بود چکار کردی عزیزم؟چطور خودتو به ۳۹ هفته رسوندی،من ۳۳ هفته ام آب دور بچم ۸شده دکتر برام سونو برا هفته آینده نوشته ،میگه تا هفته دیگه اگه نیاد بالا باید بچه رو در بیاریم،منم خیلی ناراحتم ،ترو خدا منو راهنمایی کن خیلی داغونم،نمیخوام بچم بره تو دستگاه.

سلام اسی چطوری بسلامتی فارغ شدی،من یه سوال ازت داشتم ،آب دور بچه کم بود چکار کردی عزیزم؟چطور خودتو ب ...

سلام عزیزم

خیلی دیر اومدم که جواب بدم

ولی من کلا همش استراحت کردم و آب سیب زیاد خوردم

روزی دو لیتر شاید آب سیب میخوردم و دقیقا ۳۹ هفته که رفتم سونو آب بچم به ۳ رسیده بود و خدا روشکر که رفتم دکتر وگرنه بچمو از دست داده بودم

و الان سه ماهشه و ان شاا...خدا نگهدارش باشه

ان شاا...که شما هم صحیح و سالم الان زایمان کرده باشین