2410
2445
عنوان

خامه رو باز کردم داخلش مو بود

873 بازدید | 44 پست

سلام دوستان چند روز پیش از فروشگاه خامه پاک خریده بودم امروز بازش کردم داخل خامه موی مرد توش بود حالم بهم خورد 

خامه پاک نخرید لطفاً

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خامه صبحانه؟ یا خامه زده ی شیرینی؟

اگ امضامو خوندی برگرد بوگو وااااای چ امضای باحال و پرمحتوایی داری ک یکی ببینه بیاد بخونه اسکل شه بش بخندیم  روانیم اودتی                                                                                                                                                                                                                                                                           
2442
2441
من یه مارک خریدم انگار زهر مار بود تلخ تلخ 

صباح منم خریدم تلخ بود 😑

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄

يكي از دوستاي من از شركت ديگه خريد پنير بود 

ززد بهشون شكايت كرد

اونام براش همون روز چند تا بسته محصول ديگه فرستادن

البته اين ك دوستم پولدار بود و محله بالاشهر بود فكر كنم بي تاثير نبود در اين اقدام فوري

من ترخون نيستم كاربريم : ٩اذر٩٩هستم ك تعليق شدم كاربري ترخون تقريبا از اوايل دي ماه دستمه    
2451