2777
2789
عنوان

خامه رو باز کردم داخلش مو بود

1033 بازدید | 44 پست

سلام دوستان چند روز پیش از فروشگاه خامه پاک خریده بودم امروز بازش کردم داخل خامه موی مرد توش بود حالم بهم خورد 

خامه پاک نخرید لطفاً

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که چیزی نیس ما یه بار شیرینی خریدیم توش ناخون بود باز یکی از فامیلمون خرید بال سوسک بود

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

خیلی چرب و خوشمزست

شانس توعه دیگه ولی خب ممکنه به هزارطریق اون مو رفته باشه اون تو

بقیه خامه ها طعم آب میده و اصلا انگار نه انگار

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

فعلا خامه صباح دوست دارم 

ولی خامه کاسه ای گردها خیلی خوشمزه ای تو شهرمون هر جایی گیر نمیاد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من یه مارک خریدم انگار زهر مار بود تلخ تلخ 

صباح منم خریدم تلخ بود 😑

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄
فعلا رامک خوب در اومده محصولاتش و میخرم

رامک فقط شیرش خیلی خوشمزست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم