2821
2789
عنوان

قلب شوهرم🥺😔😔

1411 بازدید | 8 پست

شوهرم امروز رفته اکو قلب نوشته asdداره یعنی بین دهلیزش سوراخه و سمت راست قلبش بزرگه 

Efهم زده۴۰درصد 

هنوز ۳۰سالشه 

دارم سکته میکنم خداااااا چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

عزیزم چه علایمی داشتن که رفتن اکو؟

کلا همیشه فشارش بالاست برا طب کار رفته 

دو سال پیش اکو شده بود بخاطر فشار اون موقع دکتر گف همچی نرماله اخه مگه میشه دارم دق میکنم خدااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم بیشتر عصبیه ن هنوز تحت نظر دکتر کلیه هس و قرص فشار میخوره

انشالله که خوب بشن. منم دکتر تهران تشخیص داده سوراخه قلبم خواستم ببینم علائم شوهرتون چی بوده من ضربانم بالاس  و موقع سرپا شدن بیشتر میشه و نفسم تند تند میشه سرم هم گاهی سرگیجه دارم گاهی چشمام سیاهی میره 

انشالله که خوب بشن. منم دکتر تهران تشخیص داده سوراخه قلبم خواستم ببینم علائم شوهرتون چی بوده من ضربا ...

راستی عزیزم من تاپیکو الان دیدم 

بابت اکو ک شده بود من شوهرمو مجددا بردم اکو و هیچکدوم از قبلیا رو براش تشخیص ندادن 

راستی عزیزم من تاپیکو الان دیدم  بابت اکو ک شده بود من شوهرمو مجددا بردم اکو و هیچکدوم از قبلی ...

منم تو شهر خودمون چند تا متخصص رفتم اکو شدم چیزی نگفتن و مشکلمو پیدا نکردن تا اینکه رفتم رجایی تهران و اونجا از روی نوار قلب تشخیص دادن احتمالا مشکلی هست که هر دکتری نمیتونه تشخیص بده دکتر خبره ای میخاد تا تشخیص بده

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز