2777
2789
عنوان

کرم ضد لک و ضد چروک

| مشاهده متن کامل بحث + 47595 بازدید | 41 پست

دوستان خواهرانه میگم سعی کنیید تغدیتون رو سالم کنید  و در کنارش از  لوسیون کرم و مکمل استفاده کنید من ۴۵ سالمه از ۳۷ سالگی حس میکردم  دور چشم داره چروک میشه و به شدت با بوتاکس و زل و روش‌های تهاجمی مخالف بودم چون  بازگشت داشتن و  پول زیادی  باید میدادم اما یه دوره پک جوانساز و قرص کلازن ساز از یه پیجی که خیییلی تعریفش رو میکردن  سفارش دادم  خدا گواهی فقط یه دوره از پک حوانساز استفاده کردم  و نتیجه عالی دیدم  شما هم میتونید مشاوره بشین  و طبق تجویز چپپزشک دارو دریافت کنید مشاوره آنلاین و  حوابدهی محصولات صد درصد و تضمینی این پیجشونه Kerem.poost  و این شماره ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام چروک خیلی صورت رو بد ‌کنه حتی یه کرم پودر ساده هم نمی‌تونی بزنی کرم پودر تو قسمت‌های چروک جمع میشه اصلاً بد می‌شه از من به شما نصیحت تا چروک صورتتون زیاد نشده مجبور نشدید مثل من بوتاکس تزریق کنید 

حتماً کرم‌های بوتاکس همیشه قبل از اینکه چروک خیلی عمیق بشه استفاده کنید 

خواهر من کرم بوتاکس از یه خانم خرید واقعاً الان جوون مونده پوستش که هم لیفت شده هم پر شده هم چروک‌ها رفته پوستش تا به امروز بوتاکس تزریق نکرده 

کوچک‌ترین چروک رو صورتش نداره پر کرده لیفت کرده 

ولی متاسفانه من بوتاک زدم پشیمونم و نمی‌تونم دائم برم بزنم هم هزینه و هم تایمش رو ندارم 

من شماره فروشنده کرمی بوتاکس را می‌ذارم واقعاً کارش عالیه پیج اینستاگرام هم داره می‌تونید از خودش مشاوره بگیرید 

09026744639

سلام من مادرم مثل شما صورتش چربه تازه با اینکه سنش از شما بیشتره ولی عالیییی نتیجه گرفت.شماره یه نفر رو برات میزارم زنگش بزن اگه خواستی من زیاد سر در نمیارم فقط تاثیرشو دیدم و به هر کس احتیاج داشته باشه معرفیش میکنم

09308795097

از کجا میگیری

هر دفعه از یک سایتی میگیرم که تخفیفش بیشتر باشه این دفعه سایت روژا شاپ تخفیف بهتر گذاشته بود از اون خریدم توی خود سایت آراکسین که برید زده سایتهای معتبری که میشه ازش تهیه کرد چون داروخانه ها تخفیف نمیدن

کرم لیفت و فیلر آراکسین بگیر خودتو راحت کن واقعا به تدریج اگه مستمر استفاده کنی کار بوتاکس رو برات انجام میده یا حتی باعث میشه اگه بوتاکس کرده باشی خیلی خیلی موندگارتر بشههه