2789
عنوان

کرم ضدچروک

| مشاهده متن کامل بحث + 46626 بازدید | 41 پست
ضد افتابو که میزنم میگن کرم فرانسوی برا کاهش چروک خوبه خواستم ببینم کسی استفاده کرده یا نه

والا یه ضد آفتاب دیدم کاهنده چروک هم توش نوشته بود

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه عزیزم میتونم نگم ولی ابرو میره بالا میفهمه دیگه چقد تغییر کردم

برای همه که نمیره اگر خواستی بهش میگی میده بالا اگر نه که عادی میمونه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
رو خیلی کرما میزنن واکثرشون بی فایده ن برا همون میگم کسایی که نتیجه گرفتن وراضی بودن بگن 

عزیزم من  سه سال بوتاکس کردم ولی دیگه خسته شدم ۵ ماهه از یه عطاری خیلی معروفی کرم چروک و جوانساز میگیرم خییییلی راضییم خدا خیرشون بده کاش از اول  با میدونستم  ارسال دارن کلی هم محصولات دارن اصل و عالی من چاقی صورت گرفتم با کرم جوانساز رفع چروک خییلی عالیه بود این شمارشونه پیجشون رو بلد نیستم کپی کنم 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    حتما پیام بده تا سلام عزیزم کانالشون رو برات بفرستن محصولانشون رو با رضایت مشتریاشون ببین عالیه

عزیزم من  سه سال بوتاکس کردم ولی دیگه خسته شدم ۵ ماهه از یه عطاری خیلی معروفی کرم چروک و جوانساز میگیرم خییییلی راضییم خدا خیرشون بده کاش از اول  با میدونستم  ارسال دارن کلی هم محصولات دارن اصل و عالی من چاقی صورت گرفتم با کرم جوانساز رفع چروک خییلی عالیه بود این شمارشونه پیجشون رو بلد نیستم کپی کنم 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    حتما پیام بده تا سلام عزیزم کانالشون رو برات بفرستن محصولانشون رو با رضایت مشتریاشون ببین عالیه

عزیزم من ۳۷ سالمه یکسالی بود کرم پودر میزدم پوستم رو میدیدم  غصه میخوردم  دور چشمم چروکش زیاد شده بود  خط خند و  اخم زیاد شده بود تو همین نینی سایت یه کاربری  پک جوانساز  از یه عطاری گرفته بود 

خیلی راضی بود من حتی عکس پوستش رو تو پی وی دیدم برام  فرستاد  تصمیم گرفتم منم بخرم  من سه ماه مصرف کردم  خیییییلی عالی شد باور کردنی نبود که تا این حد عالی جواب بده هم چروکهای رفت هم پوستم از اون حالت کدری و خستگی که داشت در اومد و حتی  چند درجه  شفاف شد  العان حدودا دو ساله نزدم ولی بازگشتی نداشته  اسن شماره عطاری هر چی گرفتم راضی بودم خیلی منصف هستن و خیییلی خوش برخورد ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲      قیمت شم خییلی برام مهم بود