2777
2789

مسأله چیه؟ 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پیشم رفته😔

قطع رابطه کردید یعنی کلا؟ یا قهر 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
قطع رابطه

خوب الان چه پیامی میخوای بهش بدی؟ 

میفهمم الان ممکنه خیلی ناراحت و غصه دار باشی...و شایدم بی قرار و احساس دلتنگی...نمی‌دونم دقیقا مشکلتون چی بوده و چرا کات کردین...اما در حالت کلی دارم میگم، معمولا تو اینجور مواقع دخترها بیشتر میرن سمت پسرا و پیام و ...که رابطتو رو برگردونن، اون ممکنه جواب نده الان و حالت بدتر بشه...نمی‌دونم چندوقته گذشته اما یکم زمان بده، بیشتر فکر کن، و عزت نفست رو سعی کنی حفظ کنی، معمولا واکنش پسرا اینه که بری سمتشون بخوای برسون گردونی بدتر ازت فاصله میگیرن 

میفهمم الان ممکنه خیلی ناراحت و غصه دار باشی...و شایدم بی قرار و احساس دلتنگی...نمی‌دونم دقیقا مشکلت ...

من الان پسرم

میشه کمکم کنید بگین چطوری اونو برگردونم؟

من الان پسرم میشه کمکم کنید بگین چطوری اونو برگردونم؟

سلام، ببخشید فکر کردم خانم هستید، به هر حال بازم تفاوتی نمیکنه، اصرار کار رو بدتر می‌کنه...شما می بایست روی خودتون کار کنید...اگر که خواستید مشاوره آنلاین در خدمتم، روانشناس بالینی هستم..چون من هیچ شرح حالی از شخص خود شما و روابط بین فردیتون نمی‌دونم که بخوام تو یه پست حل مسأله کنم و راهکاری بدم...در حالت کلی عنوان کردم.