2777
2789
عنوان

ازاده نامداری

681 بازدید | 21 پست

خدابیامرزتش امشب عجیب یادش کردم یعکس ازش دیدم خیلی ناراحت شدم..... حسرتش خوردم که حیف رفت

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

چقدر عجیب منم امروز و دیروز همش به یاد اونم‌نمیدونم چرا

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی دغدغه نداشته باشی همین میشه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

منم این قسمت پدرخواندرو دیدم بادیدن فرزاد حسنی همش میومد تو یادم .چه حیف که جوون باشی وبری چه حیف که ...

تو ایران پر حاشیه بودن همینه 

تهشم مشخص نشد خودکشی کرد یا عمدی بود

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

تو ایران پر حاشیه بودن همینه  تهشم مشخص نشد خودکشی کرد یا عمدی بود

فکرکنم خودکشی بوده بنده خدافشاربهش اومده لابدکسی تهدیدش کرده 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

منم این قسمت پدرخواندرو دیدم بادیدن فرزاد حسنی همش میومد تو یادم .چه حیف که جوون باشی وبری چه حیف که ...

من ازفرزادحسنی خوشم نمیات نمیدونم چزا اره بخداجووون دلم برای بچش سوخت