فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان خارش پوست🥵😭 833 بازدید | 28 پست خانوما من راکوتان میخورم پوستم خیلی خشک شده تو خواب متوجه نشدم خیلی خاروندم الان میترسم جاش بمونه چکار کنم چه راهکاری دارید بد زخمم خیلی😭 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1401/11/10 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 منم الان ک خیلی عصبیم و استرس دارم بدنم خیلی میخاره همه جامم زخمیه😫 کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 منم الان ک خیلی عصبیم و استرس دارم بدنم خیلی میخاره همه جامم زخمیه😫 وای خیلی بده آدم دستانش اینجوری بشه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 سلام عزیزم اگه کرم ad داری بهش بزن فکر کنم خوب باشه راکوتانم نخور بهت نساخته
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 سلام عزیزم اگه کرم ad داری بهش بزن فکر کنم خوب باشه راکوتانم نخور بهت نساخته اخه اگه راکوتان نخورم چی بخورم ؟ دکتر ر داده بهم آد بزنم جاش میره؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 وای خیلی بده آدم دستانش اینجوری بشه منمه ب زور قرص خابم میبره و اصلن ارامش ندارم خیلی شرایطم سخته😮💨 کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 اخه اگه راکوتان نخورم چی بخورم ؟ دکتر ر داده بهم آد بزنم جاش میره؟ وقتی خارش گرفتی به خاطر اینه دیگه اره امشبو بزن ضرری نداره
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 منمه ب زور قرص خابم میبره و اصلن ارامش ندارم خیلی شرایطم سخته😮💨 خدا کمکت کنه عزیزم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 وقتی خارش گرفتی به خاطر اینه دیگه اره امشبو بزن ضرری نداره وای پس زنگ میزنم به دکتر ممنون عزیزم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 وای پس زنگ میزنم به دکتر ممنون عزیزم خواهش میکنم اگه قبل دارو خارش و خشکی پوست نداشتی از قرصته
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 خواهش میکنم اگه قبل دارو خارش و خشکی پوست نداشتی از قرصته گلم من الان یک ماه دارم این قرص میخورم الان یه هفته ده روز خارش گرفتم اما این سه چهار روز خیلی بیشتر شده میگم حتی زخم میشه بدنم انقد میخارونم به نظرت برای قرصه؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 گلم من الان یک ماه دارم این قرص میخورم الان یه هفته ده روز خارش گرفتم اما این سه چهار روز خیل ... ء من فکر کردم با مصرف قرص خارش داری نمیدونم صبر کن تو نت بزنم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 ء من فکر کردم با مصرف قرص خارش داری نمیدونم صبر کن تو نت بزنم مرسی عزیزم💓 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 وای خدایا فردا زنگ میزنم دکترم حتما خداکنه چیزیم نشه😭 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍