2777
2789
عنوان

خارش پوست🥵😭

833 بازدید | 28 پست

خانوما من راکوتان میخورم پوستم خیلی خشک شده تو خواب متوجه نشدم خیلی خاروندم الان میترسم جاش بمونه چکار کنم چه راهکاری دارید بد زخمم خیلی😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منم الان ک خیلی عصبیم و استرس دارم بدنم خیلی میخاره همه جامم زخمیه😫

وای خیلی بده آدم دستانش اینجوری بشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اگه کرم ad داری بهش بزن فکر کنم خوب باشه راکوتانم نخور بهت نساخته 

اخه اگه راکوتان نخورم چی بخورم ؟ دکتر ر داده بهم 

آد بزنم جاش میره؟

وای خیلی بده آدم دستانش اینجوری بشه 

منمه ب زور قرص خابم میبره و اصلن ارامش ندارم خیلی شرایطم سخته😮‍💨

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
منمه ب زور قرص خابم میبره و اصلن ارامش ندارم خیلی شرایطم سخته😮‍💨

خدا کمکت کنه عزیزم 

وقتی خارش گرفتی به خاطر اینه دیگه اره امشبو بزن ضرری نداره 

وای پس زنگ میزنم به دکتر 

ممنون عزیزم 

خواهش میکنم اگه قبل دارو خارش و خشکی پوست نداشتی از قرصته 

گلم من الان یک ماه دارم این قرص میخورم 

الان یه هفته ده روز خارش گرفتم اما این سه چهار روز خیلی بیشتر شده میگم حتی زخم میشه بدنم انقد میخارونم به نظرت برای قرصه؟

ء من فکر کردم با مصرف قرص خارش داری نمیدونم صبر کن تو نت بزنم 

مرسی عزیزم💓

وای خدایا فردا زنگ میزنم دکترم حتما خداکنه چیزیم نشه😭

2827
2791
2779
2792