2777
2789
باید دوازده هفته استفاده کنی تا بشه نتیجه گرفت ولی از نظر کارایی، کولینگ، وزن دستگاه عالیه

خب اگ جواب بده ک خیلی خوبه خداروشکر

من ترسیدم الکی بخوام هزینه کنم

برای شماهم سه کاره یود؟

خب اگ جواب بده ک خیلی خوبه خداروشکر من ترسیدم الکی بخوام هزینه کنم برای شماهم سه کاره یود؟

بله، سه کاره، واسه من به نسبت دو هفته خوب جواب داده، رشد موها کم شده تقریبا 

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها چه قیمت از کجا؟

تهران

فروش حضوری هم دارن

ولی حتما از هونام تجهیز بگیر قیمتش حتی از د ی ج ی پایین تر بوذ

همین دستگاه سبزو تو د ی ج ی ک ا ل ازده بود ۱۵  بدون گارانتی

این با گارانتی یساله میذه ۱۲

انلاین شاپای دک ام ۱۴/۱۶ اینا بود قیمتشون

من خیلی گشتم مناسب ترش همین بود

بله، سه کاره، واسه من به نسبت دو هفته خوب جواب داده، رشد موها کم شده تقریبا 

چ خوب

سری جوانساز و ضد اکنه رو چجوری استفاده میکنید

برای جای جوش و‌لک جوانسار باید استفاده کنم یا ضد اکنه؟

تهران فروش حضوری هم دارن ولی حتما از هونام تجهیز بگیر قیمتش حتی از د ی ج ی پایین تر بوذ همین دستگ ...

پیج داره عزیزم؟ چون من از هما سنتر میخواستم بگیرم سبزش چهارده میلیون صورتی اش دوازده میلیون تازه گفته از ده روز آینده افزایش قیمت دارن در حد سه میلیون 

...Keep Calm and Nothing Else Matters
چ خوب سری جوانساز و ضد اکنه رو چجوری استفاده میکنید برای جای جوش و‌لک جوانسار باید استفاده کنم یا ...

واسه پسرم ضد آکنه و فقط دو بار استفاده کردم، ادامه نداد

جوانسازی و هنوز استفاده نکردم

برای جای جوش ضد آکنه رو باید استفاده کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 
پیج داره عزیزم؟ چون من از هما سنتر میخواستم بگیرم سبزش چهارده میلیون صورتی اش دوازده میلیون تازه گفت ...

اره پیج داره تو نت سرچ کن میاره

وای نه از هما سنتر نگیر منم همینکارو میخواستم بگیرم رفتم تحقیق پشیمون شدم😁

خیلی گرون میده اینجا سبزشو میده ۱۲ تومن 

صورتیشو میده ده تومن

حدودا ۲ تومن از باقی جاها گرون تر میده

از هونام تجهیز بگیر خیلیم دقیق توضیح میدن من میخواستم صورتی بگیرم بهم گفت ک مجوز fda نداره ممکنه در اینده نوسان بزق خرابش کنه و سبزم گفت برخلاف باقی جاها ک میگن میشه ازش درامد زایی کرد دروغه چون دستگاه کیلینیکی که نیست خونگیه فوقش بشه صورت یه عدرو باهاش لیزر کرد نه فول باذی

هما سنتر ببشتر پولکیه دروغ زیاد میگه مشتری جلب کنه 

پیج داره عزیزم؟ چون من از هما سنتر میخواستم بگیرم سبزش چهارده میلیون صورتی اش دوازده میلیون تازه گفت ...

حالا من هنوز نخریدما 

فعلا پول پیش خریدشو دادم

فقط نسبت به قیمتش مقایسش کردم

ولی بچه ها میگفتن خوبه و راضی بودن 

اره پیج داره تو نت سرچ کن میاره وای نه از هما سنتر نگیر منم همینکارو میخواستم بگیرم رفتم تحقیق پشیم ...

اینایی که گفتی پیجه یا مغازه ست گلم؟

بالاخره خریدی؟

یه سوال حالا کی باید انجام بده😂😂

ادم خودش می تونه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اینایی که گفتی پیجه یا مغازه ست گلم؟ بالاخره خریدی؟ یه سوال حالا کی باید انجام بده😂😂 ادم خودش م ...

پیجه عزیزم

فروش حضوری هم تو تهران دارن

اره دگ خودت باید انجام بدی خیلی سادست😅

پیجه عزیزم فروش حضوری هم تو تهران دارن اره دگ خودت باید انجام بدی خیلی سادست😅

عزیزم من اینستا ندارم

اگه ادرس داره زحمت می کشی ادرس فروش حضوری شو بهم بدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮