2777
2789
مگه چیه سربازی که 

اخه نره هیچ خدمتی بهش نمیدن فردا دردسر میشه برات همون پسره هست که شغلش خدمت به جامعه بود لباس وقرص وارد میکرد😊

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

دوست پسرم میگه نمیرم چون من از دولت هیچی نخواهم گرفت حتی پاسپورت

دوست پسر منم میگفت نمیرم اومد خاستگاری بابام گفت اول برو سربازی کارت پایان خدمت گرفتی دوباره بیا هیچی دیگ الان یک ساله ک رفته خدمت 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم بابام سربازی نرفته چون برادر شهید بود و فرزند اخر خانواده ولی داداشم شهریور امسال سربازیش تموم شد

همسایمون چند سال پیش خونشونو فروخت ی بخشیشو داد سربازیشو خرید در صورتی ک زن و بچه داشت و بسیج رفته بود حداقل یکسالشو کم میکردن براش 

آره ، الان ۵ ساله نرفته 

ولی واقعا معلومه دوسش داری

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

ولی واقعا معلومه دوسش داری

آره دیگه ، وقتی ۱۸ سالش بود دیپلم گرفت از اون روز دیگه مستقیم رفت سمت کار ..... با ماشینش‌ که اون موقع یه پراید هتچبک داشت ، تنها مشکلش شغلش‌ و سربازیشه‌ ، دیگه نمی دونم چی کنم دو دلم

آره دیگه ، وقتی ۱۸ سالش بود دیپلم گرفت از اون روز دیگه مستقیم رفت سمت کار ..... با ماشینش‌ که اون مو ...

کمکش کن درست بشه کاراش بعد باهاش ازدواج کن

من خودمم میگفتم نمیرم ولی خب رفتم 

بنظرم تو این دو سال واقعا یه پسر مرد میشه یک سری سختی ها رو میکشه که هیچوقت تو زندگیش نکشیده

اما از همه اینا که بگذریم اگر خدمت نره واسه خروج از کشور ،گرفتن وام و گرفتن پروانه کسب به مشکل میخوره

الان ۶ ماه اضاف خورده هر یه روز غیب ۳ روز اضاف میخوره سقف اضاف خوردن هم ۶ ماه هست البته اینم بگم وق ...

کسی که یکسال غیبت کنه و مشکلش اختلاف خانوادگی باشه اونو میبخشن‌ ؟ یکی ام یعنی بیشتر از ۶ ماه اضافه خدمت نیست ؟ 

دست ور نمیداره میگه من آواره ام به جز ماشین کاری از دستم بر نمیاد 

با احساس تصمیم نگیر تو خیلی فرصت داری شرایطتو بگو دوستت داشته باشه میتونه تغییر کنه