errorpip مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 73 عنوان یه سوال😂 120 بازدید | 12 پست میگم چرا خیلی از پسرا دوست خانم(دختر) ندارن؟کسی میدونه جریان چیه 1401/11/10 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35111 از طرف اونا معذرت میخام " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
errorpip مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 73 صددرصد از تنبلی خودشونه چون خیلی زحمت داره اینکه صددرصدخانمها پیچیدهان😑
موموبلوت عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 5179 اینکه صددرصد خانمها پیچیدهان😑 دلیل اصلی و خیلی مهم جدا بودن تو مدرسه است بعدشم که دیگه شخصیت شکل گرفته و دوستاشون هم جنسن و ضرر بزرگش تو آینده کاری و زندگیشه که نمیتونن خوب ارتباط بگیرن و طلاق و...
__urmila__ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 753 آره فارغ از جنسیت نمیدونم واقعاچند وقت پیش یه کلیپی دیدمکه از آقایون پرسیدن شما دوست خانم دارین که فارغ از جنسیت فقط رفیقتون باشه یه سریا گفتن آرهالبته خارجی بودن یه سریام گفتن ما نمیتونم به چشم دوست عادی نگاه کنیم چونکه بعد یه مدت بهشون حس پیدا میکنیم 😂😐
errorpip مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 73 نمیدونم واقعا چند وقت پیش یه کلیپی دیدم که از آقایون پرسیدن شما دوست خانم دارین که فارغ از ... اینو قبول دارم😂باورتون میشه هنوز تو ایران یه جاهایی هست که نامزدی و عقد میکنن دختر رو نمیبینن حتی عکسش رو تا جشن و شبش😂دخوراشون مدرسه هم نمیرن
__urmila__ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 753 اینو قبول دارم😂 باورتون میشه هنوز تو ایران یه جاهایی هست که نامزدی و عقد میکنن دختر رو نمیبینن حت ... این دیگه ته جاهلیتهیکی اینکه کودک همسری دو اینکه اینایی که دو کلامم قبل ازدواج حرف نزدن باهم به نظرشون زندگی پایداری خواهند داشتتازه یه بچه چی از زندگی زناشویی میفهمه در حقشونواقعاً ظلم میشه 😑
errorpip مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 73 این دیگه ته جاهلیته یکی اینکه کودک همسری دو اینکه اینایی که دو کلامم قبل ازدواج حرف نزدن باهم به نظ ... آره خب توی ۱۵ سالگی ازدواج میکننبه ۱۸ تا ۲۰ برسن میگن پیر شدن😑یه شهر کامل اینجوریهآمار دارم که میگم🙄
__urmila__ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 753 آره خب توی ۱۵ سالگی ازدواج میکنن به ۱۸ تا ۲۰ برسن میگن پیر شدن😑 یه شهر کامل اینجوریه آمار دارم ک ... اینا مغزشون پوسیده است