از نظر من یه دختر مجرده ک باید برا آیندش وقت بزاره و تلاش کنه به موفقیت برسه
جانم فدای ایرانم🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگمیکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
دلم براش میسوزه دخترای زیر ۲۰ ازدواج میکنن قربانی فرهنگ جامعه و فرهنگ خانوادشونن ولی ب چشم یک دختر میبینمش بدون لقب مطلقه ی دختز ک میتونی درس بخونه ایندشو بسازه میتونه به همه نشون بده چقدر قوی و با ارادس
وااا ن چرا بدبخت اتفاقا باید چشمشو خوووب باز کنه ک دفعه بعد انتخاب خوبی داشته باشه البته بعد چندسال هنوز تو نوجونی برو کیف کن درس بخون برقص باشگاه برو تفریح کن ب خودت برس زندگی خیلی کوتاهه ک بخوای حرص بخوری ک چرا طلاق گرفتی خب قراره برات بهترین ها رقم بخوره💚🥲
میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
ینفرو میشناسم توسن پایین ازدواج کرد و طلاق گرفت بعد چسبید به درسش و ادامه داد والان اون خانم خلبان. این شکست پایان چیزی نیست بلکه شروع یه زندگیه یکم پشتکار میخواد