2777
2789
عنوان

کیست سینه

81 بازدید | 11 پست

۱۸ سالمه دیشب رفتم سونو گفتن کیست سینه داری هنوز نرفتم پیشه متخصص زنان 

به نظرتون خطرناکه ؟ خیلی نگرانم‌ حتما باید عمل شه ؟ با دارو خوب میشه ؟ اینجا کسی هست کیست سینه داشته باشه ؟

نه خطرناک به اون شکل نیست  ولی باید بری دکتر بهت دارو بده جذب بشه یا اینکه تشخیص بده جراحیش کن منم کیست دارم ولی پیگیرش نیستم😔

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

من پارسال داشتم ، به پیشنهاد یکی از دوستان از نوره استفاده کردم عالی بود

نوره رو با آب گرم خمیر کن به مدت ۵ ،۶ دقیقه هر سه چهار روز یه بار بکش همون قسمتی که کیست هست فقط حواست باشه هم نسوزی همم به نوک سینه ت و اطرافش که نازکه نزن

زیاد از حد هم نذار که پوستتو میسوزونه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی داره 

ب این ک خوش خیم یا بد خیم باشه خدایی نکرده

خوش خیم باشه ک هیچ با دارو رفع میشه

بد خیم باشه باز اگه زود متوجه شده باشی بدون عمله معمولا 

هوی مرتیکه درخواست دوستی نده یابو❌والا اه

من پارسال داشتم ، به پیشنهاد یکی از دوستان از نوره استفاده کردم عالی بود نوره رو با آب گرم خمیر کن ...

نوره چیه؟؟

پودر موبر از اینایی که بوی بدی داره همون واجبی

عاها مرسی

ولی از نظر علمی ثابت نشدس واقعا جواب داد؟

علمیشو نمیدونم ولی آره جواب داد بعدنم که تحقیق کردم دیدم چند نفر دیگه هم نتیجه گرفته بودن ولی حتما ...

مرسی عزیزم

آخه من مادرم ۲۹ سالش بوده سرطان سینه گرفته منم الان کیست دارم

2790
2778
2791
2779
2792