2777
2789
عنوان

نی نی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 33 پست

اوف ای خدا😍😋 چ دست و پای خوردنی😋😋 داغشو نبینی خواهر،

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی‌نی من فعلا تو دلمه نی‌نی خواهرم😍😍😍

ای جانم چقد خوشمزه یه بوسش کن 

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید
ای جاااان مبارکه عزیزممم.نی نی من خیلی کوچولوئه ۱۳ هفته که باردارم فقط عکس سونو nt رو ازش دارم دورش ...

میتونم یه سوال بپرسم راجب سونو ان تی؟؟

ومادر شدن زیباترین اتفاق  زندگیم شد💚💚
مرسی عزیزم ان‌شاءالله نی‌نی قشنگت رو به سلامتی بغل کنی😍😍😍

مرسییی عزیزم از عوض من بوسش کن😍😅

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

وای عزیزم خدا حفظش کنه ،خوشبخت بشه❤️😍😍

بپرس عزیزم

منم چهارشنبه سونو ان تی دارم 

چطوریه چقدر زمان میبره 

امروز زنگ زدم نوبت گرفتم گفتن باید وقت بزارین برای سونو

تو اینترنت خوندم بین ده دقیقه تا بیست دقیقه طول میکشه درسته؟؟

و اینکه اذیت کنندس؟؟

منم چهارشنبه سونو ان تی دارم  چطوریه چقدر زمان میبره  امروز زنگ زدم نوبت گرفتم گفتن باید ...

ب سلامتی عزیزم. ن خیلی زمان نمیبره همون ۱۰ تا ۲۰دقیقه س اذیت کننده هم نیست قبلش ی چیز شیرین مث آبمیوه بخور ک بچه فعالیت داشته باشه 

متعهد ب چشاش😍💍
ب سلامتی عزیزم. ن خیلی زمان نمیبره همون ۱۰ تا ۲۰دقیقه س اذیت کننده هم نیست قبلش ی چیز شیرین مث آبمیو ...

خیلی ممنونم

آره بهم گفتن با خودت یه آبمیوه شیرین بیار

استرس دارم برای چهارشنبه خدا کنه زود و بخیر بگذره راحت بشم

خیلی ممنونم آره بهم گفتن با خودت یه آبمیوه شیرین بیار استرس دارم برای چهارشنبه خدا کنه زود و بخیر ...

استرس چرا خیلی لذت بخشه ب این فکر کن که صدای قلبشو میشنوی دست و پاهای کوچولوش رو تکون میده و میبینی من ک فقط گریه میکردم از خوشحالی وقتی این صحنه هارو میدیدم😍

متعهد ب چشاش😍💍