2777
2789
عنوان

کدومش بهتره؟؟

132 بازدید | 10 پست

پیش دوس پسرم تو املاک کار میکنم اما حقوق نمیده بهم و درصدیه هر چی خودم بفروشم از اون ۶۰٪میده بهم اما یجا دیگه ۲.۵ بهم میده به علاوه اون ۴۰٪ از فروش از طرفی میگم برم ازم ناراحت میشه از طرفیم خب نمیتونم واقعا به پولش احتیاج دارم چیکار کنم؟؟(درضمن من قبلا کافه کار میکردم و بنا به دلایلی با کارفرما بحثمون شد و من رفتم از کافه و املاک اینی که میخوام برم دقیقا بغل کافمونه)!!!

جایی برو که نیازت برطرف شه ادم اول باید به فکر خودش باشه

خودش میگه کسی جایی بهت ۶۰٪ نمیده همه جا ۳۰٪ اما بازم نمیخوام امار پولامو داشته باشم که بعدا روش نقشه داشته باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رک و پوست کنده ب دوست پسرت حرفتو بزن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
خودش میگه کسی جایی بهت ۶۰٪ نمیده همه جا ۳۰٪ اما بازم نمیخوام امار پولامو داشته باشم که بعدا روش نقشه ...

چراباید بهش انقد رو بدی ک بخواد رو پول تو حساب کنه؟اون فقط دوس ‌پسره نه شوهر

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

والا بهتره به آیندت و پول بیشترش نگاه کنی همونجا بری برای کار...

مگه اینکه به دوس پسرت امیدوار باشی برای ازدواج که برات مهم باشه ناراحت شدنش و بمونی پیشش 

باهاش حرف بزن بگو کار دیگه ای بهم پیشنهاد شده درآمدش بهتره 

شاید راضی بشه ببره بالا حقوقتو

والا بهتره به آیندت و پول بیشترش نگاه کنی همونجا بری برای کار... مگه اینکه به دوس پسرت امیدوار باشی ...

اون املاکیم بغل کافه ایی که قبلا کار میکردم توش از طرفیم حوصله کارفرما های قبلیمو ندارم باز هی تیکه میندازن بهم🫠

چراباید بهش انقد رو بدی ک بخواد رو پول تو حساب کنه؟اون فقط دوس ‌پسره نه شوهر

انقد بدم میاد وقتی امار حسابمو داره!!البته خودشم کلی خرج میکنه من کم پیش میاد خرج کنم

زدم گفتم میخوام برم فلان جا گفت باشه زندگیه خودته خودت تصمیم میگیری

خب ببین کجا راحت تری برا کار کردن 

پیش دوست پسرت یا تو اوندمحله قبلی

انقد بدم میاد وقتی امار حسابمو داره!!البته خودشم کلی خرج میکنه من کم پیش میاد خرج کنم

چجوری امارشو داره !؟اس براش میره؟

من شوهرم امار حسابمو نداره